Recepti

Blog

Žitni bar: Snaga za leto

Leto je konačno stiglo, a sa njim i sunčani dani, avanture na otvorenom. Idealno da uz sebe uvek imate žitni bar - hranljiv i ukusan izbor koji će pomoći da ostanete aktivni i puni snage.

 

Zašto su žitni barovi pravi izbor, pročitajte u nastavku:

 

1. Izvor hranljivih sastojaka
Žitni barovi su bogati vlaknima, proteinima i esencijalnim nutrijentima koji nam daju dugotrajnu energiju. Bez obzira da li planirate dan na plaži, vožnju bicikla ili šetnju kroz prirodu, žitni barovi će vam pružiti neophodnu snagu da uživate u aktivnostima tokom leta.

 

2. Brz, praktičan obrok
Barovi su lako dostupni i spremni za konzumaciju u svakom trenutku. Bez obzira da li vam treba doručak "u hodu" ili međuobrok tokom dana, žitni barovi su praktično rešenje koje ne zahteva pripremu i olakšava život u letnjim mesecima.

 

3. Saveznik sportistima
Ako se bavite fizičkim aktivnostima, Vitanova je odličan saveznik za unapređenje sportskih performansi. Zahvaljujući kombinaciji ugljenih hidrata i proteina, žitni barovi pružaju energiju koja se brzo apsorbuje i podržava mišiće. Bez obzira da li trčite, plivate ili igrate neki timski sport, žitni barovi će vam pomoći da održite nivo energije koji vam je potreban.

 

4. Prijatelj za putovanja
Putovanja su neodvojivi deo leta, bilo da idete na egzotične destinacije ili na avanturu u prirodi. Kada ste u pokretu, žitni barovi su kompaktni i lako prenosivi, što ih čini savršenim izborom za brzi zalogaj između destinacija. Bilo da ste u avionu, autobusu ili istražujete nova mesta, Vitanova će pruža potrebnu energiju i održava sitost do sledećeg obroka.

 

5. Održava balans u ishrani
Tokom leta, svi želimo da se opustimo i uživamo u specijalnim poslasticama. Međutim, važno je održavati balans u ishrani. Vitanova je alternativa slatkišima, jer pruža zadovoljstvo ukusa, a istovremeno je hranljiva.

 

Vitanova ima čak 10 ukusa, sigurn smo da ćete pronaći kombinaciju voća, meda i žitarica koju ćete obožavati.

 

 

 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
“Je l’ ima nešto slatko? Jabuka.” - svi se sećamo ovog primera iz detinjstva, kada i “posle ručka” hoćemo da pojedemo nešto slatko, a da nije voće.“Jeste li se spakovali?” Pitanje koje uvek traži da se stvari provere još jednom....
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
“Je l’ ima nešto slatko? Jabuka.” - svi se sećamo ovog primera iz detinjstva, kada i “posle ručka” hoćemo da pojedemo nešto slatko, a da nije...
“Jeste li se spakovali?” Pitanje koje uvek traži da se stvari provere još jednom. “A pasoš, proveri pasoš?” Iako su spiskovi uvek dugački,...