Vesti

Vesti

31. mart 2020.

Pionir i ALCO grupa donirali sredstva za 10 respiratora i stavili hotel u Novom Sadu na raspolaganje zdravstvenim radnicima

ALCO grupa (koju čine A Hoteli, Pionir d.o.o., Alfa Plam AD, Tipoplastika d.o.o. i druge firme) svesna okolnosti, trenutka i vremena i kakvu bitku vodi naša zemlja protiv korona virusa, odmah po izbijanju pandemije donirala je 30 miliona dinara. Jedan deo je otišao za nabavku 10 respiratora neophodnih za lečenje Covid - 19, drugi u robi penzionerima za najneophodnije namirnice, a ustupljen je i hotel Master u Novom Sadu - lekarima i medicinskom osoblju.

 
Zbog potreba i odgovornog ponašanja, fabrike rade nesmetano i proizvode, preduzete su sve mere zaštite, a samo u nedeljama kada se očekuje povećanje rizika od epidemije, radnici su kod svojih kuća.
 
Minimalan broj ljudi je radno angažovan i redovno radi. Jedan deo radi od kuće, a ostali po pozivu i na plaćenom su odsustvu.
 
Potpuno posvećeni snabdevanju tržišta, kao i nesebičnoj volji da dalje pomognemo, ALCO grupa je spremna da stavi sva raspoloživa sredstva i kapacitete, po potrebi svojoj zemlji i sugrađanima.

 

Podelite sa prijateljima:
 
Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce , Galeb , Negro , Lešnik...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...