Kvalitet

O nama

Kvalitet

o---nama---kvalitet--certificate--.pngDobar imidž kompanije Pionir posledica je jasnog identiteta, kvalitetnog rada i dobrih međuljudskih odnosa. Stalno unapređujući svoja znanja, primenjujući nove tehnologije i savremene načine organizacije Pionir dostiže vrhunski kvalitet proizvodnje. O tome svedoči IFS Food standard sertifikovan od strane RINA SERVICES S.P.A. Ispunjavanjem zahteva ovog standarda potvrđena je usmerenost kompanije na ostvarivanje zahteva kupaca i potrošača, kao i orijentisanost ka stalnom unapređenju kvaliteta i bezbednosti proizvoda. Takođe, sertifikovan je i HACCP sistem čime se garantuje primena dobre proizvođačke i higijenske prakse u proizvodnom procesu. 

U cilju praćenja novih trendova konditorske industrije i sa željom da svojim potrošačima ponudi vrhunske proizvode, kompanija Pionir je kupovinom novih linija za proizvodnju, CANDYMASTER i CONBAR, upotpunila asortiman proizvoda iz grupe bombona i štanglica. Saradnja sa poznatim proizvođačima Imaforni, Tonelli, Chocotech, Eurosicma i Knobel u potpunosti je automatizovala proizvodnju novih proizvoda u grupi tortica, rolata i čokolada. Zahvaljući novim ulaganjima nastali su brendovi: Look bombone, Vitanova barovi, O la la i Galeb premium.

Poslovna politika Pionira je proizvodnja visoko kvalitetnih i bezbednih konditorskih proizvoda uz korišćenje sopstvene tehnologije i znanja, modernizacija i racionalizacija u svim oblastima poslovanja kao i preduzimanje mera za očuvanje životne sredine. 
 
 
Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva...
 
 
Pionir je danas moderno organizovana kompanija u kojoj se primenjuje...
 
 
Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se kako u odnosu...