Fabrika Hissar Prokuplje
Fabrika Zemun
Fabrika Paraćin
Fabrika Subotica

O nama

Pionir danas

Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom 100 godina.

Pionir d.o.o. Beograd je deo velikog i uspešnog poslovnog sistema - Alco Group, koji pored trgovine, projektovanja, gradnje, turizma i hotelijerstva ima razvijen i segment proizvodnje.
Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Zemunu, Paraćinu i Prokuplju.
Proizvodni asortiman Pionira podeljen je spram četiri fabrike, iako najveći segment proizvodnje čini fabrika u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno Srce, Negro i Galeb čokolada. Ulaganjem u nove proizvodne linije, fabrika u Subotici je od 2008. razvila niz novih brendova poput Vitanove, O la la! tortica i rolata i mnogih drugih. 
Ogranak fabrike Pionir u Zemunu nastao je 2006. godine nakon izvršene kupovine preduzeća Sweet Vision d.o.o. koji je bio specijalizovan za proizvodnju konditorskih proizvoda i zdrave hrane. Ovde se proizvode Pionirovi brendovi: O’Clock cerealije, Yes Flips kao i grupa čokoladnih draže proizvoda pod brendom Cica Maca.


Fabrika u Paraćinu, sa proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju Medenih napolitanki i Yes! krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvodi širok asortiman visoko kvalitetnih marmelada i džemova. Asortiman je dopunjen i proizvodnjom deserata, pralina i krem proizvoda.

 
Imidž koji Pionir poseduje kako u poslovnim krugovima, tako i kod svojih potrošača... 
 
 
Od male privatne radionice osnovane 1917. godine, koja je bila u privatnom posedu porodice... 
 
 
Dobar imidž kompanije Pionir posledica je jasnog identiteta, kvalitetnog rada i dobrih...