Fabrika Hissar Prokuplje
Fabrika Paraćin
Fabrika Subotica

O nama

Pionir danas

Pionir d.o.o. - Privredno društvo za proizvodnju čokolade, bombona i peciva jedan je od vodećih proizvođača konditorskih proizvoda na jugu Evrope sa tradicijom dugom 100 godina.

Pionir d.o.o. Beograd je deo velikog i uspešnog poslovnog sistema - Alco Group, koji pored trgovine, projektovanja, gradnje, turizma i hotelijerstva ima razvijen i segment proizvodnje.
Sedište Pionira nalazi se u Beogradu, dok su proizvodni kapaciteti instalirani u fabrikama u Subotici, Paraćinu i Prokuplju.
Najveći deo asortimana Pionira proizvodi se u fabrici u Subotici, gde su nastali najveći brendovi Pionira: Medeno Srce, Negro, Lešnik karamela, Galeb čokolada, Vitanova i Kidy.  

Fabrika u Paraćinu, sa proizvodnim kapacitetima i modernim linijama specijalizovana je za proizvodnju Medenih napolitanki i Yes! krekera, dok je fabrika Hissar u Prokuplju zadužena za proizvodnju i preradu voća u kojoj se proizvodi širok asortiman visoko kvalitetnih marmelada i džemova. Asortiman je dopunjen i proizvodnjom deserata, pralina i krem proizvoda.

 
Imidž koji Pionir poseduje kako u poslovnim krugovima, tako i kod svojih potrošača... 
 
 
Od male privatne radionice osnovane 1917. godine, koja je bila u privatnom posedu porodice... 
 
 
Dobar imidž kompanije Pionir posledica je jasnog identiteta, kvalitetnog rada i dobrih...