Vesti

Vesti

18. april 2017.

Nagradni konkurs
Spremi se! Vitanova i Galeb te vode na more!

Povodom 100 godina postojanja kompanije Pionir, od 25. marta do 15. maja organizujemo veliki nagradni konkurs u kojem možeš da osvojiš letovanje za celu porodicu i mnoge druge vredne nagrade.

 

1. Napravi svoj kreativni rad (crtež, kolaž ili fotografiju) na temu „Vitanova u Vašoj porodici“,

2. Upotpuni ga slikom bar jednog Vitanova tvrdog keksa isečenog sa ambalaže,

3. Sakupljene bar kodove sa dve kutije Vitanova tvrdog keksa i sa jedne bilo koje Galeb čokolade od 250g, iseci i zalepi na poleđinu crteža,

4. Svoj kreativni rad i podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) pošalji na adresu:
Pionir, Poštanski Fax 891, 24000 Subotica.

Nagradni konkurs traje od 25.03 - 15.05.2017.Tvoja kreativnost i maštovitost može da osvoji jednu od mnogobrojnih nagrada:

 I to nije sve! Svim učesnicima, koji ispune uslove konkursa, Pionir poklanja jednu dnevnu kartu za Aqua Park Izvor u Aranđelovcu.


Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde
Najčešće postavljena pitanja i više informacija u vezi konkursa pročitajte ovde


Mi činimo svet slađim!

 

Podelite sa prijateljima:
 
30. mart 2017.

Pionir – Dobitnik nagrade “Kapetan Miša Anastasijević"

Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljene najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu, uručene su 7.aprila u Matici Srpskoj istaknutim pojedincima, kompanijama i ustanovama. Jedan od dobitnika je kompanija Pionir koja, ujedno, ove godine slavi 100 godina postojanja.

 

Podelite sa prijateljima:
 
14. mart 2017.

Vitanova selfie Fb igrica

Hej drugari! Konačno je napolju sunčano, Pionir je u rođendanskoj 100-toj godini, i sve to nas inspiriše na Vitanovu i na nagradno darivanje!
Delimo čak 100 komada Vitanova USB od 16 Gb u obliku Vitanova bara, a uslov je da fotografišete atraktivan selfi sa Vitanova keksom i objavite fotografiju u komentaru ispod ovog posta. Vitanova keks dok užinate, Vitanova keks u krugu porodice, sa drugarima, za doručkom, dok ga konzumirate napolju...
Ideje za kreativan selfi su neiscrpne i prepuštamo ih Vama!
Igramo se do petka, 24. marta 2017. do 12.00h kada ćemo izabrati i darivati autore najlepših fotografija po izboru stručnog tima Pionira i podeliti 100 USB Vitanova. Srećno! :)
P.S. U izbor dolaze samo fotografije objavljene u komentaru ispod Vitanova selfie igrica Facebook posta.

Podelite sa prijateljima:
 
28. februar 2017.

Teatar na dar

Kompanija Pionir je ovog vikenda pomogla da se primeni Strategija kulturnog razvoja gde su u fokusu su bili najmlađi građani Novog Sada. Od izuzetne je važnosti da se ovakva dešavanja izmeste malo i u druge periferne delove grada, pa je u subotu 18.03.2017. u SC Slana Bara na Klisi otvoren i Festival kratkih pozorišnih formi za decu ”Teatar na dar” u organizaciji udruženja “Vidovdanski kutak”.

Na manifestaciji je prisustvovalo blizu hiljadu posetilaca koji su imali prilike da na jednom mestu uživaju u 16 sjajnih pozorišnih predstava raspoređenih u dva dana, kao i u raznim kreativnim radionicama.

Kompanija Pionir, kao prijatelj festivala  prepoznala je i  podržala ovu sjajnu manifestaciju obezbedivši najmlađim posetiocima slatke nagrade, pa su deca u pauzama između predstava mogla da uživaju i da se zaslade uz Vitanova keks i Kidy čokoladice.

Svojim učešćem, kao prijatelj festivala Pionir je pokazao snagu društveno odgovorne firme i sa svoja dva brenda bio važan slatki deo ove manifestacije.

Deca su sa oduševljenjem pratila sve izvođače, a reakcije sugrađana su fenomenalne. Odziv je bio zaista fantastičan i po rečima posetilaca ovakav festival  predstavlja ponos Novog Sada.

Podelite sa prijateljima:
 
24. novembar 2016 - 28. novembar 2016. , Tirana

Pionir izlaže u Tirani

Posetite nas na Međunarodnom sajmu u Tirani u periodu 24-28.11.2016. godine. u Kongresnoj Palati, na štadu Pionir-a u sklopu Nacionalnog štanda Srbije. Informišite se više na www.klikekspogroup.com/dettaglio.asp?id_det=70. Dobro nam došli!

Podelite sa prijateljima:
 
2. novembar 2016 - 6. novembar 2016. , Bukurešt

Pionir u Bukureštu

Posetite nas na INDAGRA prehrambenom sajmu u Bukureštu, od 02-06. novembra 2016. godine, u hali A320, štand C120. Pročitajte više na http://www.indagra.ro/en/. Dobro nam došli!

Podelite sa prijateljima:
 
16. oktobar 2016 - 20. oktobar 2016. , Pariz

Pionir na SIAL-u 2016.

Dragi poslovni partneri i prijatelji kompanije,

 

Posetite naš štand (1E025) u hali 1, na najvećem svetskom sajmu inovacija u prehrambenoj industriji - SIAL, do 20. oktobra 2016. u Parizu. Više informacija na www.sialparis.com. Dobro došli! :)

Podelite sa prijateljima:
 
17. avgust 2016.

Dobitnici nagradnog konkursa „Zašto volim Pionir?“ 4. i završna nagradna nedelja

U nastavku je spisak učesnika nagradnog konkursa „Zašto volim Pionir?“ koji su po odluci žirija dali najkreativnije odgovore na nagradno pitanje: „Zašto volim Pionir?“ i osvojili nagrade u finalnoj nedelji konkursa:

Dobitnike molimo da dostave sledeće podatke na mail: pionir@pionir.rs ili u inbox FB stranice Pionir:
1. Ime i prezime
2. Ličnu kartu - Skeniranu ili sliku
3. Scan/sliku računa kojim dokazuju obavljenu kupovinu 

Napomene:
-     Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi u roku od 15 dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, nagrada će biti dodeljena sledećem rangiranom učesniku
-     Prilikom dostave podataka, svi dobitnici 3.nagrade (ulaznica za Aqua park ili slatki paket) treba da naznače koju nagradu žele
-     Prilikom dostave nagrade, dostavlja se i zapisnik o preuzimanju. Sve nagrade će biti aktivne, tek kada nagrađeni dostavi potpisan zapisnik o preuzimanju nagrade.

HVALA SVIMA KOJI SU SE IGRALI SA NAMA TOKOM PROTEKLIH NEDELJA! 

Sledi spisak dobitnika nagrada finalne nedelje, zatim adresa, odgovor na nagradno pitanje, ocena stručnog žirija i osvojena nagrada:

Spisak dobitnika 4

Podelite sa prijateljima:
 
12. avgust 2016.

Dobitnici nagradnog konkursa „Zašto volim Pionir?“ 3.nedelja

U nastavku je spisak učesnika nagradnog konkursa „Zašto volim Pionir?“ koji su po odluci žirija dali najkreativnije odgovore na nagradno pitanje: „Zašto volim Pionir?“ i osvojili nagrade u 3.nedelji konkursa:
 

Spisak dobitnika 3

Zahvaljujemo se svim učesnicima i želimo puno sreće u narednom toku konkursa!

Podelite sa prijateljima:
 
10. avgust 2016 - 14. avgust 2016. , Guča

Guča 2016.

Sabor u Guči počinje! I mi smo tamo od sutra, a program možete pratiti preko zvaničnog sajta: www.saborguca.info

 

Ove godine posebnu pažnju poklanjamo novim Pionirovim proizvodima, Vitanova keksu i Yes! slanom programu, koji u svom asortimanu, pored dobro poznatog flipsa, sada ima i ukusne krekere, koji su savršena grickalica tokom festivala.

 

Podelite sa prijateljima:
 
U želji da uvek pruži nešto novo, kompanija Pionir je na...
“Anuga” najveći sajam hrane na svetu, održao se u periodu...
Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije „Pionir“...