Vesti

Vesti

10. april 2018 - 14. april 2018. , Mostar

Pionir na sajmu u Mostaru

Pozivamo vas da posetite štand Pionira u okviru Nacionalnog štanda Srbije, koja će ove godine biti Zemlja partner Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.
Mostar-2018.png
 

Podelite sa prijateljima:
 
29. septembar 2017 - 11. oktobar 2017. , Keln

Pionir na sajmu u Kelnu

Pozivamo Vas na sajam ANUGA (Keln) u periodu 7-11.10.2017. Posetite Pionirov štand u okviru Nacionalnog štanda Srbije (hala 4.1., štand G-071g).

 

Podelite sa prijateljima:
 
29. avgust 2017 - 14. septembar 2017. , Moskva

Pionir na sajmu u Moskvi

Pozivamo Vas da posetite štand kompanije „Pionir”, hala 2, paviljon 2 u okviru Nacinalnog paviljona Srbije na sajmu „WORLD FOOD MOSCOW“. Sajam će se održati u „EXPO CENTAR MOSCOW“ u periodu od 11-14.septembra 2017.
Podelite sa prijateljima:
 
25. maj 2017.

ČESTITAMO! :)

Završen je veliki nagradni konkurs Vitanova i Galeb te vode na more u okviru kojeg je stigao veliki broj kreativnih i originalnih radova. Učesnici su bili svih uzrasta iz svih krajeva naše zemlje.

Stručni žiri je tokom odabira radova cenio kreativnost i jedinstvenost ideje u prezentovanju teme Vitanova u mojoj porodici i odabrao najbolje.
Spisak svih nagrađenih možete pogledati ovde, a nagrađene radove ovde.

Povodom obeležavanja 100 godina kompanije, Pionir nagrađuje sve učesnike koji su ispunili uslove konkursa jednom ulaznicom za Aqua Park Izvor u Aranđelovcu.
Spisak učesnika koji su, prema pravilima konkursa, ostvarili pravo na ulaznicu u Aqua Park Izvor u Aranđelovcu možete pogledati ovde
Nagrađeni mogu da preuzmu ulaznicu na blagajni Aqua Park-a Izvor od 20.06.2017. godine uz važeći dokument.

Kompanija Pionir se zahvaljuje svim učesnicima u konkursu i poziva vas da pratite naš sajt i Facebook stranice na kojima vas uskoro očekaju nove zanimljivosti.
100 godina činimo svet slađim.
Vaš Pionir :)

Podelite sa prijateljima:
 
9. maj 2017 - 10. maj 2017.

Pionir Kids fashion week – završena prva nedelja dečje mode u Beogradu!

Po ugledu na velike svetske metropole i Beograd je uz pomoć kompanije Pionir Subotica dobio dečju nedelju mode! U ovoj fenomenalnoj manifestaciji je učestvovalo oko šezdesetoro dece, a održane su revije poznatih dečjih brendova: Sottobello, ELM fashion by Vesna MološevićMila VilaSmile kidsKiwi kids wearTasha Art school i IHA kolekcija za kućne ljubimce, poznate voditeljke Irene Atanasković Hrnjak, koja je izazvala posebnu reakciju kod publike.
U okviru Kids fashion week-a mnoga deca naših poznatih ličnosti prošetala su modnom pistom i ponela različite kreacije za najmadje.
Kids fashion week je bio poseban i po tome što je imao i humanitarni karakter. Naime, pistom su prošetala deca sa Daunovim sindromom, ali i deca iz sirotišta. Na taj način organizatorke, Marina Djordjević i Isidora Rosić, uputile su sve prisutne na toleranciju i prihvatanje različitosti.
Kompanija Pionir Subotica je svojom podrškom još jednom pokazala da je veoma širokog srca obezbedivši najmlađim posetiocima slatke nagrade, pa su deca u pauzama između revija mogla da uživaju i da se zaslade uz poznate Pionirove brendove kao što su : Galeb, Medeno srce, Kidy i Cica Maca.
Podelite sa prijateljima:
 
18. april 2017.

Nagradni konkurs
Spremi se! Vitanova i Galeb te vode na more!

Povodom 100 godina postojanja kompanije Pionir, od 25. marta do 15. maja organizujemo veliki nagradni konkurs u kojem možeš da osvojiš letovanje za celu porodicu i mnoge druge vredne nagrade.

 

1. Napravi svoj kreativni rad (crtež, kolaž ili fotografiju) na temu „Vitanova u Vašoj porodici“,

2. Upotpuni ga slikom bar jednog Vitanova tvrdog keksa isečenog sa ambalaže,

3. Sakupljene bar kodove sa dve kutije Vitanova tvrdog keksa i sa jedne bilo koje Galeb čokolade od 250g, iseci i zalepi na poleđinu crteža,

4. Svoj kreativni rad i podatke (ime, prezime, adresa, kontakt telefon) pošalji na adresu:
Pionir, Poštanski Fax 891, 24000 Subotica.

Nagradni konkurs traje od 25.03 - 15.05.2017.Tvoja kreativnost i maštovitost može da osvoji jednu od mnogobrojnih nagrada:

 I to nije sve! Svim učesnicima, koji ispune uslove konkursa, Pionir poklanja jednu dnevnu kartu za Aqua Park Izvor u Aranđelovcu.


Pravila nagradnog konkursa možete pročitati ovde
Najčešće postavljena pitanja i više informacija u vezi konkursa pročitajte ovde


Mi činimo svet slađim!

 

Podelite sa prijateljima:
 
30. mart 2017.

Pionir – Dobitnik nagrade “Kapetan Miša Anastasijević"

Nagrade "Kapetan Miša Anastasijević" dodeljene najboljim stvaraocima u privrednom i društvenom životu u Srbiji, koji su svojim radom obeležili proteklu godinu, uručene su 7.aprila u Matici Srpskoj istaknutim pojedincima, kompanijama i ustanovama. Jedan od dobitnika je kompanija Pionir koja, ujedno, ove godine slavi 100 godina postojanja.

 

Podelite sa prijateljima:
 
14. mart 2017.

Vitanova selfie Fb igrica

Hej drugari! Konačno je napolju sunčano, Pionir je u rođendanskoj 100-toj godini, i sve to nas inspiriše na Vitanovu i na nagradno darivanje!
Delimo čak 100 komada Vitanova USB od 16 Gb u obliku Vitanova bara, a uslov je da fotografišete atraktivan selfi sa Vitanova keksom i objavite fotografiju u komentaru ispod ovog posta. Vitanova keks dok užinate, Vitanova keks u krugu porodice, sa drugarima, za doručkom, dok ga konzumirate napolju...
Ideje za kreativan selfi su neiscrpne i prepuštamo ih Vama!
Igramo se do petka, 24. marta 2017. do 12.00h kada ćemo izabrati i darivati autore najlepših fotografija po izboru stručnog tima Pionira i podeliti 100 USB Vitanova. Srećno! :)
P.S. U izbor dolaze samo fotografije objavljene u komentaru ispod Vitanova selfie igrica Facebook posta.

Podelite sa prijateljima:
 
28. februar 2017.

Teatar na dar

Kompanija Pionir je ovog vikenda pomogla da se primeni Strategija kulturnog razvoja gde su u fokusu su bili najmlađi građani Novog Sada. Od izuzetne je važnosti da se ovakva dešavanja izmeste malo i u druge periferne delove grada, pa je u subotu 18.03.2017. u SC Slana Bara na Klisi otvoren i Festival kratkih pozorišnih formi za decu ”Teatar na dar” u organizaciji udruženja “Vidovdanski kutak”.

Na manifestaciji je prisustvovalo blizu hiljadu posetilaca koji su imali prilike da na jednom mestu uživaju u 16 sjajnih pozorišnih predstava raspoređenih u dva dana, kao i u raznim kreativnim radionicama.

Kompanija Pionir, kao prijatelj festivala  prepoznala je i  podržala ovu sjajnu manifestaciju obezbedivši najmlađim posetiocima slatke nagrade, pa su deca u pauzama između predstava mogla da uživaju i da se zaslade uz Vitanova keks i Kidy čokoladice.

Svojim učešćem, kao prijatelj festivala Pionir je pokazao snagu društveno odgovorne firme i sa svoja dva brenda bio važan slatki deo ove manifestacije.

Deca su sa oduševljenjem pratila sve izvođače, a reakcije sugrađana su fenomenalne. Odziv je bio zaista fantastičan i po rečima posetilaca ovakav festival  predstavlja ponos Novog Sada.

Podelite sa prijateljima:
 
24. novembar 2016 - 28. novembar 2016. , Tirana

Pionir izlaže u Tirani

Posetite nas na Međunarodnom sajmu u Tirani u periodu 24-28.11.2016. godine. u Kongresnoj Palati, na štadu Pionir-a u sklopu Nacionalnog štanda Srbije. Informišite se više na www.klikekspogroup.com/dettaglio.asp?id_det=70. Dobro nam došli!

Podelite sa prijateljima:
 
U želji da uvek pruži nešto novo, kompanija Pionir je na...
“Anuga” najveći sajam hrane na svetu, održao se u periodu...
Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije „Pionir“...