Promocije

Promocije

21. oktobar 2018 - 28. oktobar 2018. , Beograd

Promocija Medenih napolitanki

Tokom proteklog Sajma knjiga u Beogradu, održana je promocija Pionir Medenih napolitanki. Posetioci koji su posetili Sajam knjiga 27.10. imali su prilike da uživaju u novim ukusima Medenih napolitanki: banana i lešnik. Kako su Medene napolitanke medenije uz knjigu, slatko iznenađenje je upotpunjeno uz poklone u vidu bookmarkera.

Podelite sa prijateljima:
 
septembar 2017.

Čivijada u Šapcu

Tokom održavanja poznatog događaja u Šapcu „Čivijada„ (kulturno-turistička manifestacija čija je osnovna tema humor i satira), organizovali smo promociju Pionirovih proizvoda. U centru Šapca su prolaznici degustirali naše proizvode i slikali se sa Cica Maca maskotom.  

Podelite sa prijateljima:
 
avgust 2017.

Dužijanca u Subotici

Povodom obeležavanja praznika Dužijance u Subotici u avgustu, organizovana je promocija Pionirovih proizvoda na trgu Subotice. Prolaznike smo počastili našim proizvodima a celokupno dešavanje je upotpunila maskota Cica Mace koja je oduševila naše najmlađe potrošače. 

Podelite sa prijateljima:
 
novembar 2015 - decembar 2015.

Cica Maca krem i Cica Maca srculence

Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije „Pionir“ zasigurno je brend „Cica Maca“ koji svojim zanimljivim i raznovrsnim asortimanom iz dana u dan povećava broj lojalnih potrošača. Tokom 2015.godine, šarmantna „Cica maca“ je uveseljavala svoje fanove novim proizvodima poput hrskavih štapića, krem tabli, gumenih bombona i ukusnog krema, dok je za kraj godine promovisano „Cica maca srculence“, trajni kolač sa medom preliven kakao prelivom. Promocije krema održane su u najvećim objektima u Srbiji tokom septembra meseca, dok su promocije artikla „Cica maca srculence“ održane tokom novembra i decembra. Uz slatku degustaciju i zanimljive poklone, „Cica maca“ je uveseljavala najmlađe potrošače i poručila nova iznenađenja u predstojećoj 2016.godini.

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015.

Promocije Galeb Negro čokolade

Obogaćujući asortiman „Galeb“ čokolada, obradovali smo sve naše verne potrošače novom „Galeb mlečnom čokoladom sa ukusom Negro bombona“ koja je dostupna u gramaži od 80g i 250g. Spajanje dva vrhunska „Pionirova“ brenda promovisano je tokom oktobra meseca u najvećim KA objektima u Srbiji poput Mercatora, Univerexporta, Tempa, Maxija i DIS-a. Osim degustacije proizvoda potrošači su na poklon dobijali „Negro“ bombone,omiljeni brend svih generacija.

Podelite sa prijateljima:
 
1. jun 2015 - 30. jun 2015.

Promocija Galeb Premium čokolada

Na radost ljubitelja brenda Galeb lansirane su nove, premijum čokolade u četiri ukusa u formi crnih, mlečnih i belih čokolada. Kroz degustacije i primamljive poklone, potrošači su tokom juna meseca mogli da degustiraju pomenute čokolade, i još jednom se uvere u provereni kvalitet Galeba.

Podelite sa prijateljima:
 
1. mart 2015 - 1. april 2015.

Cica Maca promocije

Omiljeni dečiji brend Cica Maca proširen je u kategoriji krema koje su promovisane u martu i aprilu mesecu, u najvećim trgovačkim objektima u Srbiji i regionu. Uz kupljene artikle u grupi krema, potrošači su na poklon dobijali druge artikle brenda Cica Maca poput omiljene krem table Cica Maca Tina - Crunchy ili popularnih štanglica, težine 30g.

 

Podelite sa prijateljima:
 
1. februar 2015 - 1. mart 2015.

Promo pakovanje medenjaka

Slaveći ljubav, u februaru i martu, kompanija Pionir je promovisala novi artikal - Promo pakovanje medenjaka, kojeg čine omiljeni ukusi Medenog srca, Slatkog Srca i Medenih pereca sa gratis CD najlepših pop i folk ljubavnih pesama. Promocije su organizovane u najvećim trgovinskim objektima u Srbiji (Mercator, Roda, DIS, Delhaize, Idea) i regionu pod sloganom “Podelite ljubav”. 

Podelite sa prijateljima:
 
9. novembar 2013 - decembar 2013.

Negro gerila

Povodom proslave 85 godina najpoznatijeg crnog bombona na ovim prostorima, kompanija Pionir je organizovala karavan sa Negro odžačarima. Poznati kao osobe koje donose sreću, odžačari će u nekoliko gradova Srbije doneti i vredne nagrade, kao što su vikend za dvoje u luksuznom hotelu Izvor u Aranđelovcu. Karavan koji je krenuo subotu iz Beograda, put nastavlja i po drugim gradovima Srbije.

Podelite sa prijateljima:
 
26. jul 2013. , Aranđelovac

Promocija Look bombona u Aqua parku Izvor Aranđelovac

U prelepom ambijentu Aqua parka Izvor u Aranđelovcu, nadomak Beograda, organizovana je promocija novih proizvoda Pionira. Naime, posetiocima su predstavljeni novi ukusi Look bombona kao i jedinstvena, dvobojna bananica sa želeom od crne ribizle. Pored finih slatkiša i poklona koje su delile naše promoterke, svi posetioci Aqua parka Izvor su uživali u koncertu Vlade Georgieva, koji je organizovan od strane naše kompanije.

Podelite sa prijateljima:
 
Daje se na znanje da je velika regionalna Pionir nagradna igra...
U želji da obraduje svoje najmlađe i najslađe potrošače kompanija...
Pionir je i ove godine nastupao na velikom Međunarodnom sajmu prehrambene...