Promocije

Promocije

novembar 2015 - decembar 2015.

Cica Maca krem i Cica Maca srculence

Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije „Pionir“ zasigurno je brend „Cica Maca“ koji svojim zanimljivim i raznovrsnim asortimanom iz dana u dan povećava broj lojalnih potrošača. Tokom 2015.godine, šarmantna „Cica maca“ je uveseljavala svoje fanove novim proizvodima poput hrskavih štapića, krem tabli, gumenih bombona i ukusnog krema, dok je za kraj godine promovisano „Cica maca srculence“, trajni kolač sa medom preliven kakao prelivom. Promocije krema održane su u najvećim objektima u Srbiji tokom septembra meseca, dok su promocije artikla „Cica maca srculence“ održane tokom novembra i decembra. Uz slatku degustaciju i zanimljive poklone, „Cica maca“ je uveseljavala najmlađe potrošače i poručila nova iznenađenja u predstojećoj 2016.godini.

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015.

Promocije Galeb Negro čokolade

Obogaćujući asortiman „Galeb“ čokolada, obradovali smo sve naše verne potrošače novom „Galeb mlečnom čokoladom sa ukusom Negro bombona“ koja je dostupna u gramaži od 80g i 250g. Spajanje dva vrhunska „Pionirova“ brenda promovisano je tokom oktobra meseca u najvećim KA objektima u Srbiji poput Mercatora, Univerexporta, Tempa, Maxija i DIS-a. Osim degustacije proizvoda potrošači su na poklon dobijali „Negro“ bombone,omiljeni brend svih generacija.

Podelite sa prijateljima:
 
1. jun 2015 - 30. jun 2015.

Promocija Galeb Premium čokolada

Na radost ljubitelja brenda Galeb lansirane su nove, premijum čokolade u četiri ukusa u formi crnih, mlečnih i belih čokolada. Kroz degustacije i primamljive poklone, potrošači su tokom juna meseca mogli da degustiraju pomenute čokolade, i još jednom se uvere u provereni kvalitet Galeba.

Podelite sa prijateljima:
 
1. mart 2015 - 1. april 2015.

Cica Maca promocije

Omiljeni dečiji brend Cica Maca proširen je u kategoriji krema koje su promovisane u martu i aprilu mesecu, u najvećim trgovačkim objektima u Srbiji i regionu. Uz kupljene artikle u grupi krema, potrošači su na poklon dobijali druge artikle brenda Cica Maca poput omiljene krem table Cica Maca Tina - Crunchy ili popularnih štanglica, težine 30g.

 

Podelite sa prijateljima:
 
1. februar 2015 - 1. mart 2015.

Promo pakovanje medenjaka

Slaveći ljubav, u februaru i martu, kompanija Pionir je promovisala novi artikal - Promo pakovanje medenjaka, kojeg čine omiljeni ukusi Medenog srca, Slatkog Srca i Medenih pereca sa gratis CD najlepših pop i folk ljubavnih pesama. Promocije su organizovane u najvećim trgovinskim objektima u Srbiji (Mercator, Roda, DIS, Delhaize, Idea) i regionu pod sloganom “Podelite ljubav”. 

Podelite sa prijateljima:
 
9. novembar 2013 - decembar 2013.

Negro gerila

Povodom proslave 85 godina najpoznatijeg crnog bombona na ovim prostorima, kompanija Pionir je organizovala karavan sa Negro odžačarima. Poznati kao osobe koje donose sreću, odžačari će u nekoliko gradova Srbije doneti i vredne nagrade, kao što su vikend za dvoje u luksuznom hotelu Izvor u Aranđelovcu. Karavan koji je krenuo subotu iz Beograda, put nastavlja i po drugim gradovima Srbije.

Podelite sa prijateljima:
 
26. jul 2013. , Aranđelovac

Promocija Look bombona u Aqua parku Izvor Aranđelovac

U prelepom ambijentu Aqua parka Izvor u Aranđelovcu, nadomak Beograda, organizovana je promocija novih proizvoda Pionira. Naime, posetiocima su predstavljeni novi ukusi Look bombona kao i jedinstvena, dvobojna bananica sa želeom od crne ribizle. Pored finih slatkiša i poklona koje su delile naše promoterke, svi posetioci Aqua parka Izvor su uživali u koncertu Vlade Georgieva, koji je organizovan od strane naše kompanije.

Podelite sa prijateljima:
 
jul 2013.

Promocija Look i voćnih bombona

Za pravo letnje osveženje, stigli su novi ukusi Look bombona, narandža i limun. Kako bi svi ljubitelji bombona probali naše novitete, Pionir je organizovao promociju kako novih tako i već dobro poznatih ukusa Look dvobojnih bombona i klasičnih, voćnih bombona. Za svaku kupovinu potrošači su dobijali poklone i uživali u degustaciji bombona, po kojima je Pionir poznat kao lider na domaćem tržištu.

Podelite sa prijateljima:
 
april 2013.

Promocija Galeba

Povratak „starog Galeba“ u okviru medijske kampanje „Vratio se Galeb“ upotpunjena je i promocijama na mestima prodaje u aprilu mesecu tekuće godine. Uz degustaciju svih ukusa široke palete Galeba potrošači su uživali u ukusu koji ih je vratio u vreme detinjstva i mladosti, obzirom da se pomenuta čokolada proizvodi u Pioniru više od 70 godina. Osim degustacije, na svaku kupovinu Galeb čokolade potrošači su dobijali poklon u vidu SunMill napolitanki, što ih je veoma radovalo. Promocijom su bili obuhvaćeni veći KA sistemi u Srbiji.

Podelite sa prijateljima:
 
14. februar 2013.

Promocija Choco Herza

Promocije brenda Choco Herz organizovane su u februaru i martu tekuće godine kod velikih kupaca na teritoriji Srbije. Osim degustacije pomenutog brenda, potrošači su za obavljenu kupovinu dobijali poklone na temu ljubavi: balone u obliku srca i čestitke koje su mogli da popune i posvete dragim osobama. Reakcije potrošača su bile izuzetno pozitivne, a osim poklona Pionir je degustacijom brenda Choco Herz potrošačima pružio priliku da okuse jedinstven proizvod sačinjen od keksa sa puterom, mlečnog fila i preliva od čak 68% mlečne čokolade.

Podelite sa prijateljima:
 
Pozivamo vas da posetite štand Pionira u okviru Nacionalnog...
U želji da uvek pruži nešto novo, kompanija Pionir je na...
“Anuga” najveći sajam hrane na svetu, održao se u periodu...