Zajednica i društvo

O nama

Odgovornost

Zajednica i društvo

Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se kako u odnosu prema zaposlenima, tako i u odnosu prema kupcima i poslovnim partnerima. Briga o društvu i pojedincima Pionir godinama izdvaja u grupu društveno odgovornih kompanija, na šta je Pionir izuzetno ponosan.
Donacije organizacijama mladih, ekološkim društvima i talentima samo su neki od primera kojima Pionir može da se pohvali u segmentu društvene odgovornosti. Pored pomenutog, Pionir je poznat i po svom učešću u projektima humanitarnog karaktera, koji se ponavljaju iz godine u godinu. 
31.01.2014.
Pionir donirao poklon pakete povodom Nacionalnog dana bez duvanskog dima
Povodom obeležavanja 31.januara, Nacionalnog dana bez duvanskog dima, Zavod za javno zdravlje Subotica je organizovao likovni konkurs na temu “Gradovi bez duvanskog dima” u kojem je učestvovalo više od 130 dečijih radova. Kompanija Pionir je uzela učešće u doniranju poklon paketa najbolje ocenjenih pojedinačnih i grupnih radova i ovim putem obradovala najvrednije mališane.
 
06.04.2013.
Pionir uz mlade matematičare
Podržavajući mlade talente, kompanija Pionir je donacijom svojih slatkiša nagradila najbolje matematičare. Povod je bilo godišnje okružno takmičenje, koje se održalo u osnovoj školi Kizur Ištvan u Subotici. Takmičenju je prisustvovalo oko 180 dece i 80 profesora i mentora koji su pokazali svoje znanje iz oblasti matematike ali i jednako uživali u slatkim zalogajima Pionirovih slatkiša.
 
03.04.2013.
Donacija preduzeću Palić Ludaš
Dan specijalnog rezervata prirode Ludaško jezero bio je povod okupljanja eminentnih predstavnika iz Ministarstva prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja i Pokrajinskih sekretarijata gde je ujedno predstavljen značaj rezervata i priređena izložba fotografija “Fragmenti prirode”.
Tradicionalno, učenicima osnovne škole iz Hajdukova, nadomak Subotice, pripremljen je edukativni program u okviru kojeg su imali prilike da se bolje upoznaju sa biljnim i životinjskim svetom po kojem je poznat Specijalni rezervat. Donacijom slatkiša, kompanija Pionir je ulepšala atmosferu skupa i obradovala učesnike.
 
21.02.2013.
Pionir podržava mlade talente
Kompanija Pionir je podržala koncertnu sezonu klasične muzike, koja će trajati tokom cele godine u Subotici, u organizaciji udruženja Electa.
Koncertna sezona započela je krajem februara, festivalom umetničke muzike internacionalnog karaktera Femus, koji je okupio preko 100 učesnika iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Mađarske, kao i učenike i profesore nižih i srednjih muzičkih škola.
Kompanija Pionir je najboljim takmičarima u okviru 3 discipline u 5 kategorija, dodelila slatke pakete i na taj način pomogala organizaciji Femusa, festivala koji promoviše mlade talentovane i još neafirmisane umetnike.
 
 
Odgovornost u poslovanju je imperativ kompanije Pionir. Ogleda se...
 
 
Važan segment poslovanja kompanije Pionir ogleda se u praćenju Zakona u vezi...
 
 
Shvatajući značaj i važnost ljudskih resursa, primarni zadatak...