Kampanje

Kampanje

oktobar 2018.

Kidy kasica kampanja

U želji da obraduje svoje najmlađe i najslađe potrošače kompanija Pionir je lansirala specijalno, limited edition pakovanje, Kidy mix limenku 360g. Lansiranje proizvoda je podržano kroz regionalnu tv kampanju u periodu oktobar 2018.

Podelite sa prijateljima:
 
jun 2018 - jul 2018.

Take kampanja

Take čokoladica, idealna kada vam je potrebna brza dopuna energije, podržana je kroz integrisane marketinške aktivnosti u periodu jun/jul 2018… Prihvati izazov i zagrizi Take!

Podelite sa prijateljima:
 
jun 2018 - jul 2018.

Vitanova Gold kampanja

U želji da svojim potrošačima pruži nešto novo i drugačije kompanija Pionir je lansirala novu Vitanova štanglicu, Vitanovu Gold sa čak 42% lešnika. Ovaj proizvod je podržan kroz integrisane marketinške aktivnosti u periodu jun/jul 2018.

Podelite sa prijateljima:
 
decembar 2017 - januar 2018.

Novogodišnja kampanja

Veliki jubilej, 100 godina uspešnog poslovanja kompanije Pionir obeležen je kroz tv i OOH novogodišnju kampanju. Uz poruku ,,Već 100 godina vam čestitamo praznike i činimo svet slađim'' čestitali smo svim dragim potrošačima novogodišnje praznike. Tv kampanja je obeležena kroz tri tv spota za brendove: Galeb, Negro i Medeno srce koji su se emitovali na televiziji Pink u periodu decembar/januar. Veoma primećenu OOH kampanju smo realizovali na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije u periodu decembar/januar.

Podelite sa prijateljima:
 
april 2017 - jun 2017.

Kampanja za nagradni konkurs ,,Galeb i Vitanova te vode na more''

U periodu april - maj 2017. uspešno je realizovan nagradni konkurs "Galeb i Vitanova te vode na more" za tržište Srbije. Najkreativniji radovi na temu "Vitanova u vašoj porodici" nagrađeni su vrednim nagradama, među kojima su tri letovanja po izboru, 10 Alfa-Plam štednjaka i 20 vikend paketa u prestižnom hotelu "Izvor" u Aranđelovcu.

Nagradni konkurs "Galeb i Vitanova te vode na more" je podržan kroz uspešnu TV i OOH kampanju. TV spot je emitovan na televiziji Pink u periodu april/maj, a OOH kampanja u vidu bilborda i citylightova je realizovana u periodu mart/april.

Podelite sa prijateljima:
 
mart 2016 - 1. maj 2016.

Kampanja za Vitanova keks

U želji da uvek pruži nešto novo, kompanija Pionir je na tržište lanisrala novu kategoriju proizvoda – Vitanova keks sa medom i Vitanova integralni keks. Vitanova keksi pripremljeni su pažljivo i sa željom da se zadovolje sve potrebe potrošača. Oni nude za svakoga po nešto, a za nekoga sve!

Brend je u aprilu i maju podržan kroz uspešnu TV, print, OOH kampanju, kao i kroz digitalne medije. TV kampanja je propraćena emitovanjima na televizijama Prva, Pink, Fox, TLC, AXN i Mini ultra u periodu od 08.04.-05.05. Kampanja je podržana i u štampanim medijima, kao i OOH rešenjima (bilbordi, city lights i LED media) koji su bili pozicionirani u svim većim gradovima Srbije u periodu 21.03.-03.04.. Tokom kampanje, organizovane su i promocije širom Srbije, gde su potrošaču uz sampling imali priliku da se slikaju u atraktivnom ramu i učestvuju u nagradnoj igrici. Potrošači su u toku kampanje imali priliku da saznaju sve o novim keksima i putem digitalnih medija na najčitanijim portalima. Na Facebook stranici Vitanova je pored informisanja i promovisanja keksa, realizovano i više nagradnih i edukativnih igrica. Osim u Srbiji, potrošači su i u Makedoniji imali priliku da uživaju u toploj priči o Vitanova keksu. Kampanja u Makedoniji realizovana je na: TV Sitel, Alsat, Alfa, 24 Vesti i Telma televiziji.
 
Podelite sa prijateljima:
 
novembar 2015 - decembar 2015.

Kampanja za "YES!" flips

Predstavljanje novog “YES!” flipsa kompanije “Pionir” obuhvatalo je TV, print i OOH kampanju u periodu novembar/decembar 2015.godine. Dopadljivim televizijskim spotom koji komunicira sa mlađim potrošačima, predstavljen je novi artikal iz slanog programa “Pionira” koji je na tržištu dostupan u dve gramaže: 40g i 80g. Spot će biti emitovan na televiziji Pink u novembru i decembru mesecu, na televiziji Fox life u periodu 01.12-20.12. i na televiziji Happy kids u periodu 30.11-27.12.2015. godine. Kampanja je takođe podržana print i OOH rešenjima koji su pozicionirani u svim većim gradovima Srbije u periodu 02.11-15.11, kao i putem digitalnih medija (TEN engagement: 30.11-21.12, Facebook: 18.11-27.12 i "Reci YES! igranju" nagradni konkurs: 30.11-27.12.2015.godine).

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015 - novembar 2015.

Kampanja za Medeno srce

“Medeno srce”, omiljeni brend svih generacija, predstavljen je kroz novi televizijski spot uz prateći slogan “Podelite ljubav”. Spot je tokom novembra emitovan na televiziji Pink, Prva, Fox, Fox movies i Fox life, kao i kroz print, OOH; LED i digitalne medije. Osim Srbije, spot za brend “Medeno srce” emitovan je i u regiji, na kanalima OBN, TV1 i Hayat u Bosni i Hercegovini, kao I na kanalima Pink i Prva u Crnoj Gori.  

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015 - novembar 2015.

Galeb+Negro kampanja

Potpuno osveženje u brendu “Galeb” je novi ukus čokolade sa dodatkom Negro bombona, lansiran u pakovanju od 80g i 250g. Kampanja za novi ukus “Galeb” čokolade, pod sloganom “Spoj najboljih” uključivala je sledeće medije: TV, print, OOH kao i promocije na mestu prodaje u Srbiji i regionu. Bilbord kampanja je trajala u periodu 2-15.11.2015.godine u sledećim gradovima Srbije: Beograd, Čačak, Kragujevac, Kruševac, Leskovac, Niš, Novi Sad i Šabac dok je LED kampanja rađena na teritoriji Bosne i Hercegovine i to u sledećim centrima: Banja Luka, Bijeljina, Brčko, Mostar, Tuzla i Sarajevo.  

Podelite sa prijateljima:
 
avgust 2015 - oktobar 2015.

Kampanja Vitanova

“Vitanova” - lider u kategoriji žitnih barova u Srbiji, predstavljen je kroz novi televizijski spot koji odiše svežinom, divnim kadrovima voća i žitarica. U spotu je pored barova predstavljena i kategorija muslija koja je dostupna u dva ukusa: klasik i voćni. Kampanja je podržana u Srbiji i regiji na TV Pink, Tv Pink Bih i TV Pink M u periodu avgust-septembar, zatim na Tv Sitel i Tv Alsat u Makedoniji u periodu 02.10-24.10.2015. godine, kao i u print medijima. Pod sloganom kampanje “Energija koja pokreće” brend “Vitanova” potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu i najavljuje novitete u asortimanu u narednoj godini. 

Podelite sa prijateljima:
 
Najvrednije nagrade iz prvog kruga nagradne igre "Pionir te vodi na...
Pionir je i ove godine nastupao na velikom Međunarodnom sajmu prehrambene...
Tokom proteklog Sajma knjiga u Beogradu, održana je promocija Pionir...
Pionir te vodi na zimovanje! X