Kampanje

Kampanje

decembar 2017 - januar 2018.

Novogodišnja kampanja

Veliki jubilej, 100 godina uspešnog poslovanja kompanije Pionir obeležen je kroz tv i OOH novogodišnju kampanju. Uz poruku ,,Već 100 godina vam čestitamo praznike i činimo svet slađim'' čestitali smo svim dragim potrošačima novogodišnje praznike. Tv kampanja je obeležena kroz tri tv spota za brendove: Galeb, Negro i Medeno srce koji su se emitovali na televiziji Pink u periodu decembar/januar. Veoma primećenu OOH kampanju smo realizovali na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije u periodu decembar/januar.

Podelite sa prijateljima:
 
april 2017 - jun 2017.

Kampanja za nagradni konkurs ,,Galeb i Vitanova te vode na more''

U periodu april - maj 2017. uspešno je realizovan nagradni konkurs "Galeb i Vitanova te vode na more" za tržište Srbije. Najkreativniji radovi na temu "Vitanova u vašoj porodici" nagrađeni su vrednim nagradama, među kojima su tri letovanja po izboru, 10 Alfa-Plam štednjaka i 20 vikend paketa u prestižnom hotelu "Izvor" u Aranđelovcu.

Nagradni konkurs "Galeb i Vitanova te vode na more" je podržan kroz uspešnu TV i OOH kampanju. TV spot je emitovan na televiziji Pink u periodu april/maj, a OOH kampanja u vidu bilborda i citylightova je realizovana u periodu mart/april.

Podelite sa prijateljima:
 
mart 2016 - 1. maj 2016.

Kampanja za Vitanova keks

U želji da uvek pruži nešto novo, kompanija Pionir je na tržište lanisrala novu kategoriju proizvoda – Vitanova keks sa medom i Vitanova integralni keks. Vitanova keksi pripremljeni su pažljivo i sa željom da se zadovolje sve potrebe potrošača. Oni nude za svakoga po nešto, a za nekoga sve!

Brend je u aprilu i maju podržan kroz uspešnu TV, print, OOH kampanju, kao i kroz digitalne medije. TV kampanja je propraćena emitovanjima na televizijama Prva, Pink, Fox, TLC, AXN i Mini ultra u periodu od 08.04.-05.05. Kampanja je podržana i u štampanim medijima, kao i OOH rešenjima (bilbordi, city lights i LED media) koji su bili pozicionirani u svim većim gradovima Srbije u periodu 21.03.-03.04.. Tokom kampanje, organizovane su i promocije širom Srbije, gde su potrošaču uz sampling imali priliku da se slikaju u atraktivnom ramu i učestvuju u nagradnoj igrici. Potrošači su u toku kampanje imali priliku da saznaju sve o novim keksima i putem digitalnih medija na najčitanijim portalima. Na Facebook stranici Vitanova je pored informisanja i promovisanja keksa, realizovano i više nagradnih i edukativnih igrica. Osim u Srbiji, potrošači su i u Makedoniji imali priliku da uživaju u toploj priči o Vitanova keksu. Kampanja u Makedoniji realizovana je na: TV Sitel, Alsat, Alfa, 24 Vesti i Telma televiziji.
 
Podelite sa prijateljima:
 
novembar 2015 - decembar 2015.

Kampanja za "YES!" flips

Predstavljanje novog “YES!” flipsa kompanije “Pionir” obuhvatalo je TV, print i OOH kampanju u periodu novembar/decembar 2015.godine. Dopadljivim televizijskim spotom koji komunicira sa mlađim potrošačima, predstavljen je novi artikal iz slanog programa “Pionira” koji je na tržištu dostupan u dve gramaže: 40g i 80g. Spot će biti emitovan na televiziji Pink u novembru i decembru mesecu, na televiziji Fox life u periodu 01.12-20.12. i na televiziji Happy kids u periodu 30.11-27.12.2015. godine. Kampanja je takođe podržana print i OOH rešenjima koji su pozicionirani u svim većim gradovima Srbije u periodu 02.11-15.11, kao i putem digitalnih medija (TEN engagement: 30.11-21.12, Facebook: 18.11-27.12 i "Reci YES! igranju" nagradni konkurs: 30.11-27.12.2015.godine).

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015 - novembar 2015.

Kampanja za Medeno srce

“Medeno srce”, omiljeni brend svih generacija, predstavljen je kroz novi televizijski spot uz prateći slogan “Podelite ljubav”. Spot je tokom novembra emitovan na televiziji Pink, Prva, Fox, Fox movies i Fox life, kao i kroz print, OOH; LED i digitalne medije. Osim Srbije, spot za brend “Medeno srce” emitovan je i u regiji, na kanalima OBN, TV1 i Hayat u Bosni i Hercegovini, kao I na kanalima Pink i Prva u Crnoj Gori.  

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2015 - novembar 2015.

Galeb+Negro kampanja

Potpuno osveženje u brendu “Galeb” je novi ukus čokolade sa dodatkom Negro bombona, lansiran u pakovanju od 80g i 250g. Kampanja za novi ukus “Galeb” čokolade, pod sloganom “Spoj najboljih” uključivala je sledeće medije: TV, print, OOH kao i promocije na mestu prodaje u Srbiji i regionu. Bilbord kampanja je trajala u periodu 2-15.11.2015.godine u sledećim gradovima Srbije: Beograd, Čačak, Kragujevac, Kruševac, Leskovac, Niš, Novi Sad i Šabac dok je LED kampanja rađena na teritoriji Bosne i Hercegovine i to u sledećim centrima: Banja Luka, Bijeljina, Brčko, Mostar, Tuzla i Sarajevo.  

Podelite sa prijateljima:
 
avgust 2015 - oktobar 2015.

Kampanja Vitanova

“Vitanova” - lider u kategoriji žitnih barova u Srbiji, predstavljen je kroz novi televizijski spot koji odiše svežinom, divnim kadrovima voća i žitarica. U spotu je pored barova predstavljena i kategorija muslija koja je dostupna u dva ukusa: klasik i voćni. Kampanja je podržana u Srbiji i regiji na TV Pink, Tv Pink Bih i TV Pink M u periodu avgust-septembar, zatim na Tv Sitel i Tv Alsat u Makedoniji u periodu 02.10-24.10.2015. godine, kao i u print medijima. Pod sloganom kampanje “Energija koja pokreće” brend “Vitanova” potvrđuje svoju lidersku poziciju na tržištu i najavljuje novitete u asortimanu u narednoj godini. 

Podelite sa prijateljima:
 
25. maj 2015 - 7. jun 2015.

Kampanja Galeb

Omiljeni čokoladni brend kompanije Pionir je zasigurno “Galeb” čokolada, uz koju su odrasle mnogobrojne generacije. Za sve njene ljubitelje asortiman “Galeba” je proširen u delu mlečnih čokolada novim hrskavim ukusima (riža, crispy i kakao kuglice), dok je za obožavaoce prefinjenog ukusa lansirana posebna linija “Galeb premium” čokolada. Bilbord i TV kampanjom, koja je trajala u periodu 25.05-07.06.2015.godine, predstavljeni su noviteti brenda “Galeb” kao i novi artikli u okviru brenda “Cica Maca” – kakao tabla “Tina” crunch i bananica. Bilbord kampanja je obuhvatala pozicioniranje u sledećim gradovima: Beograd, Kragujevac, Čačak, Novi Sad i Subotica. 

Podelite sa prijateljima:
 
mart 2015 - april 2015.

Kampanja Cica Maca

Jedan od omiljenih dečijih brendova kompanije Pionir je zasigurno brend Cica Maca, koju potrošači poznaju u vidu kakao table i mini čokoladice. Za sve ljubitelje ovog brenda pripremili smo Cica Maca kakao-mlečni krem u pakovanju od 300g, 500g i 1000g. Brend je podržan ATL kampanjom (TV Pink: mart/april), print medijima kao i out door kampanjom koja će trajati u periodu 23.03 - 05.04.2015.godine u gradovima: Subotica, Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Čačak i Niš. Cica Maca - za lep dan! 

Podelite sa prijateljima:
 
9. februar 2015 - 8. mart 2015.

Medenjaci + CD

Kampanja za promotivno pakovanje medenjaka 600g (kojeg čine omiljeni ukusi Medenog srca, Medenih pereca i Slatkog srca sa poklon CD najlepših ljubavnih pesama), rezervisana je za period februar/mart 2015.godine, uoči najlepših praznika: Dana zaljubljenih i Dana žena. ATL kampanja podrazumevaće više različitih medija: TV reklamu na televiziji Pink u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, zatim print kampanju u omiljenim ženskim magazinima Story i Lisa u Srbiji, kao i digital kampanju na najposećenijim web sajtovima: Blic, Kurir i Facebook. Za sve ljubitelje radija, pripremili smo kampanju na najslušanijem radiju u Srbiji - Radio S. Podelite ljubav! 

Podelite sa prijateljima:
 
Poštovani poslovni partneri, Pionir će i ove godine nastupati...
Treći put za redom Pionir je nastupio na Međunarodnom sajmu gospodarstva u...
Tokom održavanja poznatog događaja u Šapcu „Čivijada„...