Kampanje

Kampanje

decembar 2020 - januar 2021.

Novogodišnja OOH kampanja

Poznati Pionirovi brendovi Medeno srce, Galeb, Negro, Lešnik karamela i Mnogo lepih želja poželeli su srećne novogodišnje i božićne praznike sladokuscima u celom regionu. Novogodišnja OOH kampanja biće realizovana u periodu decembar 2020 – januar 2021. za tržišta Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore. Putem ove billboard i city light kampanje Pionir ponovo oživljava i svoj tradicionalni brend Mnogo lepih želja i daje mu novi sjaj, u duhu povratka tradicionalnim vrednostima.

Podelite sa prijateljima:
 
septembar 2020.

Jesenja OOH kampanja 2020.

U septembru 2020. godine Pionir je organizovao veliku bilbord i citylight kampanju za tržišta Srbije i BiH. Promovisani su Pionir keks i Pionir čokolada za jelo i kuvanje.

Podelite sa prijateljima:
 
maj 2020 - jun 2020.

Kampanja u Srbiji i BiH

U periodu maj / jun 2020. godine Pionir je organizovao veliku OOH kampanju za tržišta Srbije i BiH.
U Srbiji je komunikacija bila „Sada kupujmo domaće“ i promovisani su poznati Pionirovi brendovi: Medeno srce, Galeb, Negro, Lešnik karamela, Pionir keks, Pionir čokolada za kuvanje, Pionir džem i Vitanova ovsene kaše.
U BiH je kampanja obuhvatala brendove: Minjon kocke, Negro, Lešnik karamela, Medeno srce i Vitanova ovsene kaše.
Tokom kampanje kompanija Pionir je koristila i najsavremenije LED i LCD medije za spoljno oglašavanje, koji pružaju mogućnost emitovanja video sadržaja visoke rezolucije.

Podelite sa prijateljima:
 
1. septembar 2019.

TV kampanja sa Milošem Teodosićem

Pionir je ostvario saradnju sa jednim od najvećih uzora mladih u Srbiji, kapitenom košarkaške reprezentacije Srbije, Milošem Teodosićem. Snimili smo reklamne spotove sa Milošem, i emitovali ih tokom svetskog prvenstva na nacionalnoj TV frekvenciji, kao znak podrške i bodrenja reprezentacije Srbije na svetskom prvenstvu u košarci.

Podelite sa prijateljima:
 
januar 2019 - februar 2019.

Gumene bombone tv kampanja

Likove sa Pionirovih gumenih bombona: zmijice, crviće, medu, slončeta i Cica Macu oživeli smo kroz tv spot i pokazali kako izgleda Pionirova nezaboravna gumena avantura. Brend gumenih bombona je podržan kroz integrisane marketinške aktivnosti u periodu januar/februar 2019.

Podelite sa prijateljima:
 
decembar 2018 - januar 2019.

Novogodišnja OOH kampanja

Pionirovi brendovi poželeli su srećne novogodišnje praznike sladokuscima širom regiona. OOH novogodišnja kampanja realizovana je u periodu 17.12.2018 – 13.01.2019. za tržišta Srbije, BiH, Makedonije i Crne Gore i obuhvatala je komunikaciju za poznate Pionirove brendove kao što su Medeno srce, Galeb, Negro i Vitanova. Prateći svetske trendove, kompanija Pionir je tokom novogodišnje kampanje koristila i najsavremenije LED i LCD medije za spoljno oglašavanje, koji pružaju mogućnost emitovanja video sadržaja visoke rezolucije. Dodatno, novogodišnja kampanja podrazumevala je i emitovanje TV spotova na RTV Pink u periodu decembar 2018/januar 2019.

Podelite sa prijateljima:
 
oktobar 2018.

Kidy kasica kampanja

U želji da obraduje svoje najmlađe i najslađe potrošače kompanija Pionir je lansirala specijalno, limited edition pakovanje, Kidy mix limenku 360g. Lansiranje proizvoda je podržano kroz regionalnu tv kampanju u periodu oktobar 2018.

Podelite sa prijateljima:
 
jun 2018 - jul 2018.

Take kampanja

Take čokoladica, idealna kada vam je potrebna brza dopuna energije, podržana je kroz integrisane marketinške aktivnosti u periodu jun/jul 2018… Prihvati izazov i zagrizi Take!

Podelite sa prijateljima:
 
jun 2018 - jul 2018.

Vitanova Gold kampanja

U želji da svojim potrošačima pruži nešto novo i drugačije kompanija Pionir je lansirala novu Vitanova štanglicu, Vitanovu Gold sa čak 42% lešnika. Ovaj proizvod je podržan kroz integrisane marketinške aktivnosti u periodu jun/jul 2018.

Podelite sa prijateljima:
 
decembar 2017 - januar 2018.

Novogodišnja kampanja

Veliki jubilej, 100 godina uspešnog poslovanja kompanije Pionir obeležen je kroz tv i OOH novogodišnju kampanju. Uz poruku ,,Već 100 godina vam čestitamo praznike i činimo svet slađim'' čestitali smo svim dragim potrošačima novogodišnje praznike. Tv kampanja je obeležena kroz tri tv spota za brendove: Galeb, Negro i Medeno srce koji su se emitovali na televiziji Pink u periodu decembar/januar. Veoma primećenu OOH kampanju smo realizovali na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije u periodu decembar/januar.

Podelite sa prijateljima:
 
Kompanija Pionir u saradnji sa domaćim trgovinskim sistemom DTL organizuje...
Pionir je nastupio na 27. Međunarodnom privrednom sajmu u Tirani, Albanija,...
Tokom Dana zaljubljenih održali smo promocije Medenog srca. Svi posetioci...