Zdravlje i ishrana

Zdravlje i ishrana

Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalietnijih sirovina, garantuju kvalitetan i bezbedan proizvod koji Pionir nudi svojim potrošačima. Govoreći ponaosob o benefitima Pionirovih brendova, neophodno je pomenuti korišćenje najkvalitetnijih kakao masa i kakao maslaca u proizvodnji mlečne i crne čokolade.

Crna čokolada sa većim procentom kakao mase ima mnogobrojna blagotvorna svojstva: idealan je izvor fosfora koji „hrani“ nervne ćelije mozga i odličan izvor gvožđa i magnezijuma. U asortimanu Pionira se može pronaći pod brendom Galeb premium. Generalno, sve čokolade podstiču stvaranje serotonina - hormona „dobrog raspoloženja“ koji utiče na smanjenje depresije i čini da se osećamo bolje. Sa druge strane, čokolade sadrže i teobromin - blagi stimulans sličan kofeinu koji povoljno utiče na smirivanje kašlja. Potrebno je naglasiti da čokolada sadrži izrazito malu količinu kofeina, tako da je slobodno mogu konzumirati i oni koji imaju problem sa nesanicom.

Za ljubitelje medenjaka, važno je istaći med i mešavinu kvalitetnih začina koje sadrži Medeno srce, brend lider Pionira. Preliv od prave crne čokolade i sastav Medenog srca omogućavaju da se pomenuti brend može konzumirati i prilikom posta, što je od izuzetnog značaja za sve ljubitelje pravih medenjaka. Dok poste, naši potrošači mogu konzumirati i u sledećim brendovima: Integralnom Cookies keksu sa brusnicom, tvrdim bombonama, krekerima Picanto, YES flipsu, O’Clock proizvodima, programu marmelada, džemova i pralina kompanije Hissar, kao i u nezamenljivoj Ideal čokoladi.

U programu bombona, koristimo isključivo prirodne boje, dok se kod punjenih voćnih bombona koristi voće u prahu.

Picanto slani krekeri, pored činjenice da se mogu koristiti i u vreme posta, karakteristični su i po izuzetnoj mešavini biljnih začina. Ne sadrže konzervanse, veštačke boje i trans masti.

Jedan od poslednjih programa koji je uveden u asortiman Pionira je program SunMill kojeg čine hrskavi vafli i petit beurre keksići. Specifičnost SunMill vafla ogleda se u ukusu, boji i hrskavosti samog vafla koji se postiže dodatkom meda. Pored toga proizvodi ne sadrže konzervanse i veštačke boje.

Za sve sportiste, Pionir je pripremio grupu energetskih žitnih štanglica lansiranih pod brendom Vitanova. Mnoštvo ukusa dominira u asortimanu Vitanove sa željom da se zadovolje različiti ukusi naših potrošača. Bogate dijetalnim vlaknima i proteinima, pomenute štanglice su odličan izvor dodatne energije.

Važno je pomenuti i grupu marmelada i džemova koji se proizvode u pogonu fabrike Hissar u Prokuplju. Sačinjeni od vidljivih delova voća, sa optimalnom količinom šećera ili kao podgrupa niskokaloričnih ukusa sa manje šećera, marmelade i džemovi biće savršeni obrok.

10 jaja, 200g šećera, 200g čokolade za kuvanje, vanilin šećer, 500g oraha, 300g brašna, cimet, slatka pavlaka, 500ml mleka, prašak za pecivo ...
Dobro došli u Pionirovu Igraonicu :) Ako si prvi put ovde, registruj se, ako si se već igrao/la sa nama, prijavi se! :)...
Dragi fanovi, Tekst u vezi nagradne igre. Pravila i datum kada se objavljuju dobitnici.grada, organizovana je promocija, tekst, tekst...