Zdravlje i ishrana

Zdravlje i ishrana

Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalietnijih sirovina, garantuju kvalitetan i bezbedan proizvod koji Pionir nudi svojim potrošačima. Govoreći ponaosob o benefitima Pionirovih brendova, neophodno je pomenuti korišćenje najkvalitetnijih kakao masa i kakao maslaca u proizvodnji mlečne i crne čokolade.

Crna čokolada sa većim procentom kakao mase ima mnogobrojna blagotvorna svojstva: idealan je izvor fosfora koji „hrani“ nervne ćelije mozga i odličan izvor gvožđa i magnezijuma. U asortimanu Pionira se može pronaći pod brendom Galeb premium. Generalno, sve čokolade podstiču stvaranje serotonina - hormona „dobrog raspoloženja“ koji utiče na smanjenje depresije i čini da se osećamo bolje. Sa druge strane, čokolade sadrže i teobromin - blagi stimulans sličan kofeinu koji povoljno utiče na smirivanje kašlja. Potrebno je naglasiti da čokolada sadrži izrazito malu količinu kofeina, tako da je slobodno mogu konzumirati i oni koji imaju problem sa nesanicom.

Zbog rastućeg trenda pažljivijeg izbora prehrambenih artikala, kao i zbog konzumenata sa posebnim nutricionističkim potrebama, kreirali smo Galeb Premium čokoladu sa visokim procentom kakao delova, bez dodatog šećera. Uživajte u punom ukusu crne čokolade sa manje kalorija!

Za ljubitelje medenjaka, važno je istaći med i mešavinu kvalitetnih začina koje sadrži Medeno srce, brend lider Pionira. Preliv od prave crne čokolade i sastav Medenog srca omogućavaju da se pomenuti brend može konzumirati i prilikom posta, što je od izuzetnog značaja za sve ljubitelje pravih medenjaka. Dok poste, naši potrošači mogu uživati i u sledećim brendovima: tvrdim bombonama, picanto krekerima i YES flipsu, O’Clock proizvodima, programu džemova i pralina kompanije Hissar.

U programu bombona, koristimo isključivo prirodne boje, dok se kod punjenih voćnih bombona koristi voće u prahu.

Yes slani krekeri, pored činjenice da se mogu koristiti i u vreme posta, karakteristični su i po izuzetnoj mešavini biljnih začina. Ne sadrže konzervanse, veštačke boje i trans masti.

Medene napolitanke pored svog hrskavog vafla i ukusnog bogatog punjenja, imaju još jedan sastojak koji ih čini tako neodoljivim. U pitanju je med, koji se dodaje u vafl. Zahvaljući medu, vafl listići Medenih napolitanki imaju jedinstven ukus i izgled. Medene napolitanke ne sadrže konzervanse i veštačke boje.

Za sve sportiste, Pionir je pripremio grupu energetskih žitnih štanglica lansiranih pod brendom Vitanova. Mnoštvo ukusa dominira u asortimanu Vitanove sa željom da se zadovolje različiti ukusi naših potrošača. Bogate dijetalnim vlaknima i proteinima, pomenute štanglice su odličan izvor dodatne energije.

Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir su džemovi koji se proizvode u pogonu kompanije Hissar. Posebna pažnja u proizvodnji se posvećuje procesu selekcije voća, pa se stoga za džemove bira samo najbolje voće. Kvalitet džemova se ogleda i u tome da su svi džemovi potpuno prirodni, ne poseduju veštačke boje i konzervanse. Bogat voćni ukus je nešto po čemu se Pionir džemovi izdvajaju, a kvalitet se neguje već punih 60 godina.

10 jaja, 200g šećera, 200g čokolade za kuvanje, vanilin šećer, 500g oraha, 300g brašna, cimet, slatka pavlaka, 500ml mleka, prašak za pecivo ...
Dobro došli u Pionirovu Igraonicu :) Ako si prvi put ovde, registruj se, ako si se već igrao/la sa nama, prijavi se! :)...
Dragi fanovi, Tekst u vezi nagradne igre. Pravila i datum kada se objavljuju dobitnici.grada, organizovana je promocija, tekst, tekst...