Vesti

Vesti

12. decembar 2018. , Sarajevo

Uručene nagrade 1. kola!

Najvrednije nagrade iz prvog kruga nagradne igre "Pionir te vodi na zimovanje!" u BiH juče su uručene srećnim dobitnicima u Sarajevu.
U prelepom ambijentu Grand hotela TORNIK 5* na Zlatiboru, kao i čarima ove planine uživaće, između ostalih i Nedžad Kuč i Ermin Berbić sa svojim porodicama. Možete i vi da postanete srećni dobitnik ove ili neke od ostalih vrednih nagrada. Igrajte se s nama sve do 19.12.2018. 

Podelite sa prijateljima:
 
4. decembar 2018 - 11. decembar 2018.

Dobitnici prvog kola velike regionalne nagradne igre „Pionir ze vodi na zimovanje!“

Daje se na znanje da su izvučeni dobitnici prvog kola velike regionalne nagradne igre ,,Pionir te vodi na zimovanje!’’, a spisak dobitnika za svako tržište možete pogledati na sledećem linku.
Čestitamo srećnim dobitnicima! Igramo se dalje! :)

Podelite sa prijateljima:
 
1. decembar 2018 - 2018. , Beograd

Beogradski atletski trofej

01.12.2018. u Atletskoj dvorani u Beogradu održan je atletski miting za kategorije školaraca u disciplinama sprint, prepone, skok u dalj, skok u vis, bacanje medicinke, trka na 200m itd., pod nazivom BEOGRADSKI ATLETSKI TROFEJ. Učestvovalo je preko 500 dece UZRASTA 6-10 GODINA iz gradova iz cele Srbije. Podršku takmičenju za najmlađe zaljubljenike u atletiku, sem nacionalnih medijskih kuća dali su i naši proslavljeni atletičari. Pionir podržava vredne i talentovane mlade ljude. Čast nam je i zadovoljstvo što smo imali mogućnost da doprinesemo organizaciji ovog značajnog događaja u saradnji sa Beogradskim Atletskim klubom.

Podelite sa prijateljima:
 
U želji da obraduje svoje najmlađe i najslađe potrošače kompanija...
Pionir je i ove godine nastupao na velikom Međunarodnom sajmu prehrambene...
Tokom proteklog Sajma knjiga u Beogradu, održana je promocija Pionir...
Pionir te vodi na zimovanje! X