Recepti

Recepti

Kokos brza torta

Potrebno je:

 

Za koru:

 

 

Za crveni fil:

 

  • 500 gr malina
  • 150 ml vode
  • 1 želatin
  • 5 kašika šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 1 puding od malina

 

Za beli fil:

 

  • 500 ml slatke pavlake
  • 100 g kokosa
  • 70 g šećera u prahu (možete i manje ili više po ukusu)
  • 1 krem fix

 

Za preliv:

 

 

Priprema:

 

Pomešati sastojke za koru i utisnuti u kalup za čiz kejk. Ostaviti u frižider da se stegne kora dok spremate crveni fil.


Maline zamrznute sipati u šerpu sa vodom, šećerom i vanilin šećerom, kuvati oko 10 tak minuta, pa dodati jedan želatin koji ste razmutili sa 50 ml vode i ostavili 10 tak minuta da nabubri i dodati puding i izmešati sve.
Preliti fil od malina preko kore od keksa i ostaviti da se ohladi.


U vangli umutiti slatku pavlaku pa dodati ostale sastojke gore navedene. Beli fil sipati preko malina ohladjenih. Na kraju rastopiti čokoladu na pari sa uljem i maslacem i preliti preko belog fila. Ostaviti da se torta stegne i uživati u fenomenalnom ukusu.


Prijatno!


Recept @sugar_mama_m

 

 

 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
  Korica od napolitanki:   200g mlevenih Pionir Medenih napolitanki sa lešnikom 70g istopljenog putera   Biskvit:   3 jaja 3 kašike vrele vode 100g šećera 100g brašna...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Biskvit (peku se 4 kore): 4 x 2 kom belanaca 4 x 2 kašike šećera 4 x 40 g pečenih mlevenih lešnika* 4 x 1 kašika oštrog...
Sastojci:   100g Pionir čokolade za jelo i kuvanje , 80g margarina, 2-3 kapi ulja.   Priprema: Margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa...
Kora:   6 belanaca 120g kristal šećera 75g maka u zrnu 3 kašike brašna 1/2 kašičice praška za pecivo...