Recepti

Recepti

Voćna torta bez pečenja

Sastojci:

 

 

Priprema:


U kalup prečnika 27 cm poređati Pionir keks umočen u mleko. Želatin preliti sa 4 kašike vode i ostaviti da nabubri. Umutiti slatku pavlaku. Umutiti šlag sa hladnom vodom ili mlekom. Kiselu pavlaku izmešati sa šećerom. Po želji možete dodati još šećera ili ga u potpunosti izostaviti. Kiselu pavlaku pomešati sa šlagom i sve sjediniti sa umućenom slatkom pavlakom. Ovde nisam koristila mikser već sam sve izmešala spatulom. Dobijenu masu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati mleveni keks i vanilin šećer, lepo sjediniti i rasporediti u kalup preko keksa. Preko poređati polovinu iseckanih jagoda. U drugi deo dodati rastopljen želatin i drugu polovinu iseckanih jagoda i naneti preko poređanih jagoda. Ohladiti tortu i skinuti kalup.

Zagrejanom slatkom pavlakom preliti iseckanu čokoladu i mešati da se lepo sjedini pa preliti preko torte. Tortu sam ukrasila sa nekoliko jagoda i nekoliko Pionir minjon kocki.

 

Prijatno! ❤️ 

 

Recept je priredila Marija Belić @marija.belic.3

 

 

 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   Sok:   2 pomorandže 5 kašika šećera 2 dl vode   Podloga:   250 g Pionir mlevenog...
Sastojci:   1 jaje 70 g šećera 80 g putera 1 vanil šećer Pola kašičice sode bikarbone 80 g seckane Pionir...
Sastojci • 400 ml mleka • 150 g    čokolade za jelo i kuvanje • 2 kesice vanilin šećera • 1 štapić cimeta • 1 čili...