Recepti

Recepti

Voćna torta bez pečenja i kuvanja

Potrebno:

 

 

 

Priprema:


U kalup prečnika 27 cm poređati Pionir keks umočen u mleko. Želatin preliti sa 4 kašike vode i ostaviti da nabubri. Umutiti slatku pavlaku. Umutiti šlag sa hladnom vodom ili mlekom. Kiselu pavlaku izmešati sa šećerom. Po želji možete dodati još šećera ili ga u potpunosti izostaviti. Kiselu pavlaku pomešati sa šlagom i sve sjediniti sa umućenom slatkom pavlakom. Ovde nisam koristila mikser već sam sve izmešala spatulom. Dobijenu masu podeliti na dva dela. U jedan deo dodati mleveni keks i vanilin šećer, lepo sjediniti i rasporediti u kalup preko keksa. Preko poređati polovinu iseckanih jagoda. U drugi deo dodati rastopljen želatin i drugu polovinu iseckanih jagoda i naneti preko poređanih jagoda. Ohladiti tortu i skinuti kalup.

Zagrejanom slatkom pavlakom preliti iseckanu čokoladu i mešati da se lepo sjedini pa preliti preko torte. Tortu sam ukrasila sa nekoliko jagoda i nekoliko Pionir minjon kocki.

Prijatno! ❤️ 

Recept je priredila Marija Belić @marija.belic.3

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Kora: 4 jaja 4 kašike šećera 3 kašike brašna 2 kašike kakaoa 1/2 praška za pecivo malo mleka ili soka za prelivanje kora   Fil: 800 ml mleka 6-7...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Za kore je potrebno: 8 jaja 8 kašika šećera 8 kašika brašna Za fil je potrebno:...
Potrebno:   1 jaje 70 g šećera 80 g putera 1 kesica vanil šećera Pola kašičica sode bikarbone 160 g Pionir čokolade...
Potrebno: Podloga: 250 g Pionir mlevenog keksa 100 g maslaca ili margarina 100 ml soka od pomorandže ili mleka   Fil: 400 ml slatke...