Recepti

Recepti

Pionir keks torta

Sastojci:

 

Podloga:

 

 

Fil:

 

 

Glazura:

 

 

Priprema:

 

Pomešajte maskarpone sir, slatku pavlaku (neumućenu) i šećer u prahu. Podeliti fil na dva dela. U jedan deo fila umešati 125g Pionir mlevenog keksa. Drugi deo fila pomešajte sa Bonno kremom od lešnika. (Ukoliko je potrebno dodajte još slatke pavlake u smesu da biste dobili potrebnu gustinu).

 

Poređajte u kalup Pionir Petit posni keks natopljen mlekom. Zatim, naizmenično ređajte sloj fila sa mlevenim keksom, sloj Pionir Petit keksa, sloj fila sa Bonno kremom od lešnika sve dok ne istrošite sav fil. Ostavite samo malu količinu za premazivanje torte. Gotovu tortu takođe možete premazati glazurom od čokolade. Tortu prvo malo prohladite pre stavljanja glazure.

 

Za glazuru, margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa vatre, dodajte izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje i ulje i mešajte dok se sva čokolada ne otopi. Prelijte preko torte i ostavite da se stegne na sobnoj temperaturi. Prijatno! 

 

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Sastojci:     3 jajeta 6 kašika šećera 300 ml slatke pavlake 200 ml kisele pavlake 100 g Lešnik karamela  3-4 kašike mleka   100 g  Pionir čokolade za jelo i kuvanje...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   900 g Medenog srca   500 ml slatke pavlake 300 g jagoda Šlag sa ukusom čokolade ili dr.   Priprema:   Slatku pavlaku...
1. Kajsija bombe   Sastojci:   100 g mlevenih oraha 150 g  Pionir mlevenog keksa 4 kašike pekmeza od kajsija 1 kašika...
Ako volite tradicionalne kolače onda ste ovaj naš tradicional probali bar jednom. Mi smo u standardnu varijantu dodali kakao a takođe može da se doda i korica limuna. I naravno,...