Recepti

Recepti

Pionir keks torta

Sastojci:

 

Podloga:

 

 

Fil:

 

 

Glazura:

 

 

Priprema:

 

Pomešajte maskarpone sir, slatku pavlaku (neumućenu) i šećer u prahu. Podeliti fil na dva dela. U jedan deo fila umešati 125g Pionir mlevenog keksa. Drugi deo fila pomešajte sa Bonno kremom od lešnika. (Ukoliko je potrebno dodajte još slatke pavlake u smesu da biste dobili potrebnu gustinu).

 

Poređajte u kalup Pionir Petit posni keks natopljen mlekom. Zatim, naizmenično ređajte sloj fila sa mlevenim keksom, sloj Pionir Petit keksa, sloj fila sa Bonno kremom od lešnika sve dok ne istrošite sav fil. Ostavite samo malu količinu za premazivanje torte. Gotovu tortu takođe možete premazati glazurom od čokolade. Tortu prvo malo prohladite pre stavljanja glazure.

 

Za glazuru, margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa vatre, dodajte izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje i ulje i mešajte dok se sva čokolada ne otopi. Prelijte preko torte i ostavite da se stegne na sobnoj temperaturi. Prijatno! 

 

 

 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   1 konzerva zaslađenog kondenzovanog mleka (397g) 300ml slatke pavlake 150g Pionir keksa 400g svežih seckanih jagoda, može i više...
Sastojci   Za piškotu 75g šećera 1 kesica vanilin šećera 145g maslaca 6 jaja 150g  čokolade za kuvanje...
Sastojci: Testo:   500 ml vode 180 g masti 370 g brašna 1 kašičica soli 7 jaja   Fil:   1,5 l...