Recepti

Recepti

Pionir keks torta

Sastojci:

 

Podloga:

 

 

Fil:

 

 

Glazura:

 

 

Priprema:

 

Pomešajte maskarpone sir, slatku pavlaku (neumućenu) i šećer u prahu. Podeliti fil na dva dela. U jedan deo fila umešati 125g Pionir mlevenog keksa. Drugi deo fila pomešajte sa Bonno kremom od lešnika. (Ukoliko je potrebno dodajte još slatke pavlake u smesu da biste dobili potrebnu gustinu).

 

Poređajte u kalup Pionir Petit posni keks natopljen mlekom. Zatim, naizmenično ređajte sloj fila sa mlevenim keksom, sloj Pionir Petit keksa, sloj fila sa Bonno kremom od lešnika sve dok ne istrošite sav fil. Ostavite samo malu količinu za premazivanje torte. Gotovu tortu takođe možete premazati glazurom od čokolade. Tortu prvo malo prohladite pre stavljanja glazure.

 

Za glazuru, margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa vatre, dodajte izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje i ulje i mešajte dok se sva čokolada ne otopi. Prelijte preko torte i ostavite da se stegne na sobnoj temperaturi. Prijatno! 

 

 

 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
Potrebno:   400 ml vode 2 kašike šećera 125 gr margarina 400 gr  Pionir keksa 100 gr  Pionir čokolade za jelo i kuvanje   Čokoladni ganache:   100 ml slatke pavlake 100 gr ...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno je :   3 jaja 300 gr šećera 1 margarin 200 gr Lešnik karamela 400 gr Pionir mlevenog keksa 100 gr  Pionir...
Za kore je potrebno: 8 jaja 8 kašika šećera 8 kašika brašna Za fil je potrebno:...
Potrebno:   400 ml vode 2 kašike šećera 125 gr margarina 400 gr  Pionir keksa 100 gr  Pionir čokolade za jelo i kuvanje...