Recepti

Recepti

Pionir keks kolač

Potrebno:

 

 

Čokoladni ganache:

 

 

Priprema:


Staviti vodu, šećer i margarin u šerpu na šporet i kuvati dok se ne istopi. Smaći sa šporeta i ostaviti da se blago ohladi (ne mora skroz). U to dodati izlomljen Pionir keks i otopljenu Pionir čokolade za jelo i kuvanje.

 

Podmazati pleh i smesu sipati u pleh, poravnati špatulom, zatim pripremiti čokoladni ganache. Staviti slatku pavlaku da se ugreje na šporet. Kada je blizu vrenja staviti Pionir čokolade za jelo i kuvanje i smaći sa šporeta.


Mešati dok se ne dobije ujednačena glazura pa prelijte preko kolača. Kada se ohladi staviti u frižider i ostaviti da stoji. Najbolje preko noći pa sutradan služiti.

Recept Marine Nikolić @marina_creative_lens

 

 

 

 

 

 

 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
  Korica od napolitanki:   200g mlevenih Pionir Medenih napolitanki sa lešnikom 70g istopljenog putera   Biskvit:   3 jaja 3 kašike vrele vode 100g šećera 100g brašna...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno: 300 gr Pionir mlevenog keksa 70 gr margarina 3 pune kašike šećera 1 čaša vode Bonno premium krem 150 gr Pionir...
Potrebno je:   Za koru:   300 g Pionir mlevenog keksa 5 kašika mleka 180 g putera   Za crveni fil:   500...
Sastojci Podloga • 175 g Galeb Cookies sa čokoladom • 55 g putera (rastopiti)   Krem • 225 g  Pionir čokolada za jelo i kuvanje •...