Recepti

Recepti

Kolač O la la tortica

Potrebno za patišpanj:

 

• 3 jajeta
• 70 g prah šećera
• 50 ml ulja
• 50 ml mleka
• 70 g brašna
• ½ kašičice praška za pecivo
• 50 g mlevenog maka


I još treba:

 

• 200 ml ceđenog soka od pomorandže
• 300 ml slatke pavlake
• 200 g mascarpone sira
• 10 g želatina u prahu
• 6 kom Pionir olala.png tortica sa narandžom


Umutiti jaja i šećer u prahu. Dodati ulje, mleko i brašno prethodno sjedinjeno sa praškom za pecivo. Promešati varjačom zatim dodati mak. Sipati u pleh veličine 23 x 33 cm i peći 13- 14 minuta na 200 °C. Pečeni patišpanj ohladiti zatim iseći na pola.

 

Želatin preliti sa 4 kašike hladne vode. Ostaviti 10 minuta da nabubri zatim ga na vatri istopiti. Slatku pavlaku umutiti zatim joj dodati mascarpone i istopljeni želatin.

 

Na tacnu staviti prvi patišpanj zatim poprskati sa 100 ml soka od pomorandže. Premazati polovinu fila, zatim složiti Pionir olala.png tortice. Premazati drugu polovinu fila zatim staviti drugi patišpanj koji smo poprskali ostatkom soka. Ukrasiti po želji.

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   300 g čokolade za kuvanje Pionir Subotica 250 g maslaca ili margarina 4 jajeta 200 g šećera 2 vanilin šećera...
Sastojci Podloga • 175 g Galeb Cookies sa čokoladom • 55 g putera (rastopiti)   Krem • 225 g  Pionir čokolada za jelo i kuvanje •...
Sastojci:   150 g Pionir keksa 150 ml mleka 500 ml slatke pavlake 200 ml kisele pavlake 200 g šlaga u prahu 200 ml mleka ili vode...