Recepti

Recepti

Čizkejk sa Bonno kremom

Sastojci:

 

Podloga:

 

 

Fil:

 

  • 500g krem sira
  • 70g prah šećera
  • 700ml slatke pavlake
  • 2 kesica vanil šećera
  • 300g Bonno krema od lešnika

 

Glazura:

 

 

Način rada:

 

Pomešati Vitanova mleveni keks i kakao. U to dodati rastopljeni maslac i mleko i sve to dobro izmešati. Smesu ravnomerno rasuti po dnu kalupa, utapkati i držati u frižideru dok se sprema krem.

 

Mikserom umutiti krem sir, vanil i prah šećer. U posebnoj većoj činiji umutiti slatku pavlaku. U nastali šlag dodati smesu sa sirom i umutiti mikserom.

 

Na podlogu u kalup dodati polovinu bele smese. U drugu polovinu umešati Bonno krem sa lešnicima i ovom smesom dopuniti ostatak kalupa i staviti u frižider da se hladi.

 

Za glazuru, zagrejati slatku pavlaku skoro do ključanja i skinuti je sa vatre. Dodati izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje u vruću pavlaku i ostaviti par minuta da se malo istopi. Nakon toga dobro izmešati ovu smesu i pustiti je da se prohladi, ali ne i da se kompletno stegne (desetak minuta u frižideru ili 30 minuta na sobnoj temperaturi). Prohlađenu glazuru preliti preko čizkejka u kalupu. Prijatno!

 

 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
Sastojci:   Testo kućice:   3 šolje (od 2dl) brašna,  2 kašičice praška za pecivo,  prstohvat soli 1 kašika đumbira u prahu 2 kašičice cimeta 250g margarina 3/4...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno za patišpanj:   • 3 jajeta • 70 g prah šećera • 50 ml ulja • 50 ml mleka • 70 g brašna • ½ kašičice...
Potrebno za 3 patišpanja • 12 belanaca • 3 žumanca • 12 kašika šećera • 150 g crne čokolade • 6 kašika brašna...
Sastojci Podloga • 175 g Pionirovog   keksa • 55 g putera (rastopiti)   Krem • 225 g    čokolade za kuvanje • 55 g...