Recepti

Recepti

Čokoladni kolač

Torta je prečnika 22 cm.

 

Potrebno:

 

 

Fil:

 

 

Stavite kesu u neku šerpu ili kalup i stavite natopljen Pionir keks prvo okolo onda na dno.

 

Pripremite fil. Žumanca, šećer, puding razmutite sa malo mleka. Kada ste napravili homogenu retku smesu dodajte ostatak mleka i stavite na šporet da se kuva neprestano mešajući. Kada provri smaknite o dodajte puter i izlomljenu Pionir čokoladu za jelo i kuvanje. Vratite na šporet i mešajte dok se sve ne otopi i sjedini.


Filujte tako što prvo stavite trećinu fila, pa opet red Pionir keksa, pa trećina fila, pa keks i tako do kraja.


Tortu stavite u zamrzivač i kada se skroz zamrzne (npr nakon jedne noći) izvadite je iz kalupa, sklonite kesu i na vrh stavite šlag krem od čokolade.


Služite je nakon 2-3 sata kada se odmrzne. 

Recept Marine Nikolić @marina_creative_lens

 

 

 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno je:   250g Pionir mlevenog keksa 100g Bonno lešnik krem 125g margarina 50g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50ml...
Potrebno za 2 tegle srednje veličine:   120 g lešnika pečenih 100 g Galeb mlečne čokolade 200 g Pionir čokolade za kuvanje 1,5 dl mleka...
Sastojci:   Kore: 250g brašna 150g šećera 1 kašičica praška za pecivo 30g kakao praha 100ml ulja 250ml...