Recepti

Recepti

Pesak torta

Sastojci:

 

Priprema:

450ml mleka staviti da se skuva. Dva pudinga sjediniti sa šećerom i 50ml mleka. Voditi računa da ne bude grudvica. U vrelo mleko dodati puding i kuvati uz stalno mešanje. Prekriti kesom i ostaviti da se ohladi. U puding postepeno dodavati margarin sobne temperature. Ovaj fil podeliti na tri dela i u svaki deo dodati čokoladu, kokos ili keks tako da dobijete tri različita ukusa. U kalup prečnika 18cm sipati prvo fil sa ukusom keksa. Zatim uz ivicu kalupa ređati Pionir keks. Preko ide fil od kokosa a zatim od čokolade. Tortu ohladiti par sati a zatim ukrasti Pionir čokoladom za jelo i kuvanje.

Recept ukusi_zavicaja

 

 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
Korica:   250g Pionir mlevenog keksa 100g mlevenih pečenih lešnika 2 kašike prah šećera 125g putera 150ml mleka   Fil:   500g maskarpone sira 50g prah šećera 1 kašika arome...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno za 3 patišpanja • 12 belanaca • 3 žumanca • 12 kašika šećera • 150 g crne čokolade • 6 kašika brašna...
Potrebno za fil:   200g mlevenih lešnika (koristila sam pečene ali ne mora) 150g šećera 70g griza 650ml mleka 1 vanilin šećer...
Potrebno je:   Za koru:   300 g Pionir mlevenog keksa 5 kašika mleka 180 g putera   Za crveni fil:   500...