Recepti

Recepti

Čoko kokos keksići

Sastojci:

 

 

Ganaš: 

 

Priprema:

 

Puter istopiti. Jaje blago umutiti sa šećerom i vanil šećerom pa dodati ostale sastojke. Dobro ih sve izmešati pa ostaviti u frižider na 20 min. Kada se testo ohladi vaditi kašikom i praviti kuglice. Kuglice blago pritisnuti. Možete to uraditi tako što ćete u plehu na same kesiće staviti pek papir pa blago pritisnuti sa tepsijom malo manje dimezije.

Peći 6-7 minuta na 200 stepeni.


Pripremiti glazuru tako što ćete ugrejati slatku pavlaku skoro do vrenja (al ne sme da provri) pa preliti čokoladu i mešati dok se čokolada ne istopi. Pošto će to biti vruće jako ostaviti samo malo da se prohladi i posle toga staviti u dresir kesu i praviti slobodnim pokretima levo desno proizvoljne šare. Na taj način napraviti šaru na prohlađenom kolaču.


Može se desiti da budu tamniji ukoliko vrućim puterom prelijete čokoladu. Ali ne utiče na ukus. Prijatno!

 

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   500 g Pionir petit keksa (možda malo više)   Vanila fil: 1 l mleka 7-8 kašika šećera 3 pudinga...
Sastojci:   150g integralnog pšeničnog brašna 3 kašike meda 75g maslaca 80g Galeb premium čokolade sa 80% kakaoa bez dodatka...
Sastojci:   Biskvit:   8 jaja 150 g šećera 40 g kakao praha 40 g oštrog brašna prstohvat soli   Fil:...