Recepti

Recepti

Čoko kokos keksići

Sastojci:

 

 

Ganaš: 

 

Priprema:

 

Puter istopiti. Jaje blago umutiti sa šećerom i vanil šećerom pa dodati ostale sastojke. Dobro ih sve izmešati pa ostaviti u frižider na 20 min. Kada se testo ohladi vaditi kašikom i praviti kuglice. Kuglice blago pritisnuti. Možete to uraditi tako što ćete u plehu na same kesiće staviti pek papir pa blago pritisnuti sa tepsijom malo manje dimezije.

Peći 6-7 minuta na 200 stepeni.


Pripremiti glazuru tako što ćete ugrejati slatku pavlaku skoro do vrenja (al ne sme da provri) pa preliti čokoladu i mešati dok se čokolada ne istopi. Pošto će to biti vruće jako ostaviti samo malo da se prohladi i posle toga staviti u dresir kesu i praviti slobodnim pokretima levo desno proizvoljne šare. Na taj način napraviti šaru na prohlađenom kolaču.


Može se desiti da budu tamniji ukoliko vrućim puterom prelijete čokoladu. Ali ne utiče na ukus. Prijatno!

 

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci: Podloga: 250 g Pionir mlevenog keksa 100 g maslaca ili margarina 100 ml soka od pomorandže ili mleka   Fil: 400 ml slatke...
Sastojci:   250 g Pionir mlevenog keksa 150 g Bonno premium lešnik krema sok pomorandže ili mleko 200 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje...
Mere za 16 tortica: • 4 belanca • prstohvat soli • 200g šećera • 2 kašičice jabukovog sirćeta • 1 puna...