Recepti

Recepti

Tri boje Pionira

Potrebno:

 

 

Dekoracija:

 

 

Priprema:


Pudinge razmutiti sa malo hladnog mleka i zakuvati u preostalom zaslađenom mleku. U toplo umešati maslac i ostaviti da se prohladi. Ohlađen puding umutiti mikserom da se dobije kremasta struktura pa podeliti na tri dela.

U prvi deo dodati 180g mlevenog keksa i rastopljenu čokoladu za kuvanje. Brzo se steže, zato ga odmah utisnuti u kalup prečnika 18-20cm.

U drugi deo dodati 80g mlevenog keksa i iseckanu čokoladu sa lešnicima. Staviti preko prvog sloja.
U treći deo dodati preostalih 40g mlevenog keksa i 2 pune kašike krema. Nafilovati preko drugog sloja i ostaviti da se malo stegne.

Zagrejati slatku pavlaku i preliti iseckanu čokoladu. Mešati da se lepo sjedini i odvojiti dve kašike ganaža za šaranje po torti. Umutiti mikserom ganaž, premazati celu tortu, a ostatkom napraviti ružice odgore. Staviti nekoliko Pionir Subotica čokoladica i torta je spremna. Prijatno!

Recept priredila Marija Belić @marija.belic.3

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Kora: 4 jaja 4 kašike šećera 3 kašike brašna 2 kašike kakaoa 1/2 praška za pecivo malo mleka ili soka za prelivanje kora   Fil: 800 ml mleka 6-7...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   700 ml slatke pavlake 350 gr Medenog srca 150 gr Pionir petit posnog keksa mleko za potapanje keksa    Za preliv:...
Potrebno za patišpanj:   • 3 jajeta • 70 g prah šećera • 50 ml ulja • 50 ml mleka • 70 g brašna • ½ kašičice...
Ako volite tradicionalne kolače onda ste ovaj naš tradicional probali bar jednom. Mi smo u standardnu varijantu dodali kakao a takođe može da se doda i korica limuna. I naravno,...