Recepti

Recepti

Torta sa Medenim srcem

Sastojci:

 

 


Za preliv:

 

 

Priprema:


Naseckati Medeno srce na komadiće, a keks izmrviti takođe na sitne komadiće. Umutiti slatku pavlaku, podeliti na dva jednaka dela. U prvi deo staviti keks, a u drugi deo Medeno srce.

 

U okrugli kalup za tortu uz ivicu slažite Pionir petit posni keks koji je predhodno natopljen u mleku.

 

U kalupu sipati smesu od keksa, poravnati, zatim sipati drugi deo smese od Medenog srca i slatke pavlake.


Rastopiti Pionir čokoladu za jelo i kuvanje dodati ulje. Sačekati da se čokolada stegne i nakon toga služiti.

Recept negosave Šarić @kuvanje_sa_negicom

 

 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
Potrebno:   400 ml vode 2 kašike šećera 125 gr margarina 400 gr  Pionir keksa 100 gr  Pionir čokolade za jelo i kuvanje   Čokoladni ganache:   100 ml slatke pavlake 100 gr ...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci: Podloga: 300g mlevenog Vitanova keksa , 50g soka od narandže, 100g šećera u prahu, 100g otopljenog putera i  50g Pionir...
Testo: 1 kg krompira 600 gr brašna 2 jajeta 1 kašika masti/ulja Pola kafene kašičice soli   Punjenje: 20-22...
Potrebno za 3 patišpanja • 12 belanaca • 3 žumanca • 12 kašika šećera • 150 g crne čokolade • 6 kašika brašna...