Recepti

Recepti

Torta sa Medenim srcem

Sastojci:

 

 


Za preliv:

 

 

Priprema:


Naseckati Medeno srce na komadiće, a keks izmrviti takođe na sitne komadiće. Umutiti slatku pavlaku, podeliti na dva jednaka dela. U prvi deo staviti keks, a u drugi deo Medeno srce.

 

U okrugli kalup za tortu uz ivicu slažite Pionir petit posni keks koji je predhodno natopljen u mleku.

 

U kalupu sipati smesu od keksa, poravnati, zatim sipati drugi deo smese od Medenog srca i slatke pavlake.


Rastopiti Pionir čokoladu za jelo i kuvanje dodati ulje. Sačekati da se čokolada stegne i nakon toga služiti.

Recept negosave Šarić @kuvanje_sa_negicom

 

 
Još jedna grupa proizvoda koja čuva tradiciju i kvalitet kompanije Pionir...
 
 
Pionir je poznat po mnogim brendovima sa dugom tradicijom...
 
Potrebno: Fil:   1 l mleka 140 g gustina (7 punih kašika) 7-8 kašika šećera 125 g maslaca 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 50 g mlevenih pečenih lešnika 100 g bele čokolade 200...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Sastojci:   1 konzerva zaslađenog kondenzovanog mleka (397g) 300ml slatke pavlake 150g Pionir keksa 400g svežih seckanih jagoda, može i više...
Sastojci   Podloga • 300g keksa • 60g otopljenog maslaca ili krem sira   Krem • 350g Pionir   • 1/4 šoljice mleka...
Sastojci:   100g Pionir čokolade za jelo i kuvanje , 80g margarina, 2-3 kapi ulja.   Priprema: Margarin zagrejte u posudi do vrenja, zatim skinite sa...