Recepti

Recepti

Torta sa Medenim srcem

Sastojci:

 

 


Za preliv:

 

 

Priprema:


Naseckati Medeno srce na komadiće, a keks izmrviti takođe na sitne komadiće. Umutiti slatku pavlaku, podeliti na dva jednaka dela. U prvi deo staviti keks, a u drugi deo Medeno srce.

 

U okrugli kalup za tortu uz ivicu slažite Pionir petit posni keks koji je predhodno natopljen u mleku.

 

U kalupu sipati smesu od keksa, poravnati, zatim sipati drugi deo smese od Medenog srca i slatke pavlake.


Rastopiti Pionir čokoladu za jelo i kuvanje dodati ulje. Sačekati da se čokolada stegne i nakon toga služiti.

Recept negosave Šarić @kuvanje_sa_negicom

 

 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
Korica:   250g Pionir mlevenog keksa 100g mlevenih pečenih lešnika 2 kašike prah šećera 125g putera 150ml mleka   Fil:   500g maskarpone sira 50g prah šećera 1 kašika arome...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno je: 200 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje , 100 g maslaca, 125 g kristal šećera, 2 kašičice kakao praha, 1 kašičica...
Ako volite tradicionalne kolače onda ste ovaj naš tradicional probali bar jednom. Mi smo u standardnu varijantu dodali kakao a takođe može da se doda i korica limuna. I naravno,...
Potrebno:   150g integralnog pšeničnog brašna 3 kašike meda 75g maslaca 80g Galeb premium čokolade sa 80% kakaoa bez dodatka...