Recepti

Recepti

Začinjen čoko-Bonno keks

Potrebno:

 

Punjenje:

 

 

Razmekšali puter umutitu sa šećerom. Kada je masa sjedinjena dodati jaja i ekstrat vanile.
Brašno, prašak za pecivo i cimet pomešati.
Pionir čokoladu za jelo i kuvanje na pari otopiti. Pa sve to (čokoladu, brašno, prašak za pecivo, cimet) dodati u prethodno umućenu smesu. Testo će biti meko ali ne dodajte više brašna.

 

Ostaviti testo 2 sata prekriveno kesom u frižifer. Kada prođe navedeno vreme izvaditi iz fružidera i malo pobrašnaviti sto i formirati kuglice. Pa ih ređati u pleh. U sredini napraviti prstom ilu nekim predmetom rupu.
Peći na 200 stepeni 10-12 minuta.
Izvaditi i dok je vruće opet rupu u keksu malo popraviti jer se tokom pečenja malo izjednači.
Kada je hladno filovati Bonno kremom.


Uživanje je zagarantovano. Prijatno!

 

Recept Marine Nikolić @marina_creative_lens

 

 
Dugogodišnji poznati brendovi čokolada za kuvanje, nenadmašni u...
 
 
Grupu visoko kvalitetnih marmelada čini paleta od sedam ukusa...
 
Potrebno: Riža kora 100 g Pionir čokolade za jelo i kuvanje 80 g ekspandirane riže 50 ml slatke pavlake   Čiz fil: 250 g krem sira 60 g šećera u prahu 150 ml slatke pavlake Pola kesice želatina...
Briga o svim imputima koje čine finalni proizvod, predstavlja imperativ kompanije Pionir. Pažljivi odabir svih sastojaka kao i dugogodišnja saradnja sa dobavljačima najkvalitetnijih sirovina, garantuju...
Potrebno za 3 patišpanja • 12 belanaca • 3 žumanca • 12 kašika šećera • 150 g crne čokolade • 6 kašika brašna...
Biskvit (peku se 4 kore): 4 x 2 kom belanaca 4 x 2 kašike šećera 4 x 40 g pečenih mlevenih lešnika* 4 x 1 kašika oštrog...
Sastojci:   500g Pionir petit keksa 300g višanja 1 vanil šećer 5 kašika šećera 2 kašike gustina 100...